Vreau all inclusive

logo-art-deco-zone1-300x67

M-am reîntors la obsesia mea de a avea o casă amenajată de cei de la Art Deco Zone, întrucât ce am văzut că au făcut în apartamentul Inei, m-a convins definitiv că ei sunt cei care  vreau să-mi aducă primăvara de afară în casă și pentru că vreau să mă răzbun pe malițiosul de soț ce-l am în dotare, care râde de mine pentru că am spus despre cei de la firma de amenajări interioare, că oferă servicii all inclusive.

Zice că de când am venit din concediu de la bulgari, numai de all inclusive vorbesc. Eu îi vorbesc de servicii profesionale de amenajări interioare de la A la Z, el se gândește la concediu, nu că nu m-aș gândi și eu, dar  trebuie mai întâi sa-mi rezolv cu aranjarea locuinței, apoi voi avea timp de relaxare și odihnă.

Am vrut să știu mai multe despre cei de la ArtDeco Zone, așa că am intrat pe site-ul lor, unde am avut surpriza să găsesc răspuns la toate întrebările mele ce –mi creau insomnii la gândul că va trebui să mă mut.

Am citit cine sunt și așa am aflat că sunt o echipă de designeri tineri, artiști inimoși, cu idei originale, deschiși la nou, buni și fini psihologi, știind să armonizeze personalitatea clientului cu aspectul camerelor, pornind de la buget, dorință, termen.

 amenajari interioare 3d

In portofoliul lor am văzut că se ocupă de a amenaja orice tip de locație, după dorința clientului: modern, vintage, retro, avantgardist, simplu sau luxos.

 • Amenajări apartamente,
 • Amenajări case,
 • Amenajări vile
 • Amenajări garsoniere
 • Amenajări office

În tot ce am văzut predomină bunul gust, calitatea și rafinamentul. Cineva, mai cârcotaș, ar putea spune că bani să ai și se face orice. Ei, la ArtDecoZone nu este așa, întrucât ei se pliază după banii clientului, având chiar și soluții pentru un buget de criză.

Cât despre all inclusive, aceasta este opțiunea clientului care vrea totul făcut de la A la Z:

 • Designerii fac proiectul 3D
 • Muncitorii specialiști  în decorațiuni interioare la cheie îl pun în practică
 • Tâmplarii fac mobile comandată
 • Decoratorii achiziționează și montează toate decorațiunile pentru a finaliza casa.

După ce am văzut toate acestea, nu-mi rămâne decât să achiziționez apartamentul și să-i contactez  și să cer o ofertă personalizată. Tare bine era dacă aveau în domeniu de activitate și o mică agenție imobiliară. Aplicam mai repede pentru all inclusive, all inclusive la Art DecoZone și la o agenție de turism. Scăpam atât griji  cât și de zâmbetul malițios al soțului din dotare.

4 thoughts on “Vreau all inclusive

 1. Ai mai avut surprize cu soţul si de 8 martie.
  All inclusive să fie pentru totdeauna, dar să se produca, abia astept sa vedem rezultatul.

  • Rezultatul schimbării sau al concursului? Stai sa vezi mâine aventura cu soțul…

Leave a Reply