Votează România!

image.php

 

Acesta nu este un advertorial, nu este reclamă, nici nu scriu pentru un premiu. Scriu acest articol pentru că sunt româncă și vreau ca un startup  românesc, The Pole Society, să ajungă pe primul loc în competiția The Summit din Kilimanjaro.

The Pole Society este prima aplicație cu ajutorul căreia promovarea unei afaceri, a unei reclame, poate ajunge  pe cele mai mari panouri outdoor din București direct de pe telefonul mobil.

Serviciul advertising mobile to outdoor  este prima soluție din lume care permite crearea unui poster și streaming-ul său direct din smartphone sau tabletă pe un ecran outdoor digital. Este o aplicație practică, simplă și  mai ieftină pentru promovarea afacerilor mici și mijlocii.

Pentru a crea propriul afiș, sunt câțiva pași de urmat: descarci aplicația The Pole Society din App Store, îți creezi propriul afiș, propria reclamă cu ajutorul funcțiilor grafice sau încarci unul deja existent, într-un format compatibil iOS (format 3/2), și selectezi ecranele digitale pe care dorești să fie afișată imaginea.

photo-editor

Nu-i așa că este magnific să stai la birou, să butonezi telefonul și să-ți fie afișată imediat posterul de promovare al unui eveniment, al unui produs sau pur și simplu un mesaj pe un ecran în mijlocul Bucureștiului?

The Pole Society  a câștigat până acum două premii, la Mobile Marketing Awards şi la ZF Mobilio, iar acum încearcă să-l câștige și pe al treilea în competiția The Summit din Kilimanjaro, competiție în care a fost selectat dintre 2000 de înscriși, intrând în top 200.

Ca să treacă mai departe, trebuie să ajungă în top 50, top ce se face pe bază de VOT.

Vă rog să-i votați aici și să distribuiți materialul în tot mediul online. Vor ajunge pe primul loc, dacă vor fi ajutați de cât mai mulți dintre noi. Se va vedea astfel puterea bloggingului românesc, dar dincolo de toate, se va vedea un steag românesc fluturând la final pe Kilimanjaro.

Acesta nu este un advertorial, nu scriu pentru un premiu, dar trebuie să recunosc totuși că fac reclamă. Fac reclamă României și românilor.

 Articol scris pentru campania inițiată de Blogalinițiative –Blogal Ințiative ajută start-upurile românești

4 thoughts on “Votează România!

    • Va fi , dacă ne vom da silința să-i promovăm cât mai bine. Te rog să nu uiți să votezi și să distribui linkul de vot mai departe. La câți prieteni ai tu, se mai apropie puțin de vârf.

  1. Să dea Domnul să câştige România! Bravo, Maria! Reclamă românilor! Asta DA reclamă!

    • Doamne ajută! Știu că tu ai fi scris-o mult mai bine, la cât de mult îți iubești țara. Îți mulțumesc pentru vot.

Leave a Reply