Vinerea roz de la Noriel

noriel.ro_-300x180

Și a venit și multașteptata zi de Black Friday. M-am întrebat mereu de ce i s-o fi zicând vinerea neagră, că doar este o vineri ce aduce bucurie în suflet și lumină în ochi la vederea atâtor reduceri semnificative, atât din magazinele virtuale, cât și din cele reale.

Ar fi trebuit să-i spună vinerea albă, pentru că faci noapte albă colindând pe site-uri cu reduceri și promoții. Ar fi trebuit să-i spună vinerea roz, pentru că poți să-ți împlinești dorințe și vise cu bani puțini, sau măcar vinerea seacă, vinerea în care îți rămâne portofelul sau cardul gol, neputând să te abții de la cumpărături la vederea atâtor prețuri intrate la apă.

Da, până la urmă, cred este și neagră pentru cei care nu pot accesa site-uri blocate, sau pentru cei care reușesc dar găsesc stocul epuizat.

Zilele acestea am primit newsletter de la Noriel, prin care eram anunțată de reducerile de până la 80 % la  jucării de BLACK FRIDAY. Acesta era momentul în care puteam cumpăra jucării de tot felul pentru nepoțelul meu, căruia vroiam să-i găsesc ocupație, de la prima zăpadă până la primii ghiocei, pe Noriel.ro găsind tot ce poate ține un copil ocupat în sezonul rece: jucării creative, lego și jucării construcție, jucării electronice, puzzle, plușuri, mașini sau figurine cu personaje preferate.

Este de ajuns să accesezi filtrul de căutare după vârstă, gen, preț, brand și o gamă variată de jucării vine în întâmpinarea ta, oferindu-ți acele jucării atât de apreciate de cei mici.

Black Friday nu a început prea roz pentru mine, pentru că multe dintre jucăriile preferate de Alexandru s-au epuizat imediat.

Era și firesc să se întâmple asta datorită renumelui de care se bucură Noriel, dar nu a fost supărare prea mare pentru că oferta este bogată și diversificată.

NOR-55971289488988_1431_1_2

Nu am găsit noi Play go, tabla de desen cu litere, dar am găsit un joc ce are 30 de Jocuri într-unul singur, jocuri clasice și distractive, începând de la jocurile copilăriei pe carton până la cărți și zaruri.

Nu cred că va avea timp să se plictisească toată iarna cu acest joc, și dacă se va întâmpla, am ales și o variantă de rezervă: Noriel Puzzle 100 piese – Harta României de la Toys, joc prin care va învăța multe despre țara sa. Deci vinerea neagră nu a fost atât de neagră, până la urmă, totul fiind roz.

harta-Romania1378374827_12739_1_1

Am profitat de reduceri, am găsit cu ce să umplu timpul celui mic, ba chiar mi-am făcut și o listă pentru cadourile de Crăciun, secțiune aparte pe Noriel.

Mie însă mi-a rămas gândul la tabla de desen așa că azi voi da o fugă până la mall, la magazinul Noriel, pe care noi îl știm atât de bine.

Să mai zică cineva că a fost vinerea neagră. Cu Noriel,  copilăria este întotdeauna roz, așa cum trebuie să fie  orice copilărie.

2 thoughts on “Vinerea roz de la Noriel

  1. Eu am cumparat mai repede cadourile de craciun pentru cei mici. Am gasit un elicopter ecu telecomanda la 40 de lei, cand l-am vazut, l-am si comandat rapid.

Leave a Reply