UPC, salvatorul cu televizorul.

logo_upc_smallEu, Mitică și pisica. Asta-i familia mea și ne iubim tare, dar ne și certăm la fel de tare, că de… unde-i dragoste multă și cearta-i pe măsură. Ne certăm de fiecare dată de la televizor. Eu vreau să mă uit la știri, ei, Mitică și pisica, vor la desene animate. Eu vreau să mă uit la film, ei vor să uite la meci.

12162775_508917399256444_2086948333_o

Țacă, fraiere…dacă joci mâța cu mine…ți-am furat mingea!

Eu trebuie să cedez, ei doi sunt aliați și câștigă totdeauna… telecomanda. Nu vă spun ce bucurie-i pe capul lor, cu ce sărituri și strigături se lasă. Sare Mitică, sare și pisica, își dă palme Mitică, când ratează România, sare și pisica la ecran și „jap- jap!” arde o lăbuță împiedicatului ăla, ce a ratat golul… murăturii ăleia, care are două picioare stângi, boului ăla, care joacă ca o cizmă, jucând pisica mai bine decât el.

maya

Nu te uita, mă, ca mâța-n calendar! Mai bine joc eu, decât tine!

Scuzați de vocabular, am reprodus doar ce am auzit la meci… mi-au stricat educația ăștia doi. Eu stau ca pe ace, ei n-au nicio gară, că eu vreau la telenovela mea romantică, nu la asta lacrimogenă în care plâng și Mitică, și pisica, și spectatorii după bani.

Ei, hai, că mă răzbun după meci, chiar dacă se termină și mama filmului… dau pe INEDIT  și să vedeți voi distracție, până dimineață. Să mă răzbun pe ăștia doi, care ațipesc mereu unul în brațele altuia, că nici lor nu le place când ascult eu muzică.

12166725_508955159252668_491959213_n

Mitică și pisica cu al lor televizor… eu sunt în dormitor…

Aseară, la meciul cu Feroe, am auzit cuvinte noi în vocabularul lor … “meseriași”, “clasă”, “valoare” și au și adormit fericiți… el și pisica… și eu, pentru că am văzut în pauză un clip publicitar al celor de la UPC…na, că mi-a făcut și mie un bine meciul lor.

Am sărit și eu în sus, strigând, uraaaaaaaaaaa! făcându-i pe amândoi să revină din bucătărie, crezând că a reînceput meciul. Nu domnilor, doamnelor și domnișoarelor! Tocmai aflasem de noua lor ofertă, a celor de la UPC, nu a vreuneia primită de vreun fotbalist pârlit de la noi, ofertă  lansată pe 18 septembrie, care spune că:
orice client care se abonează în perioada promoțională, achiziționând servicii cu o valoare minimă lunară de 70 lei, pentru o perioadă de 24 de luni, primește din partea celor de la UPC 50% reducere timp de trei luni + CADOU la alegere. Cadoul constă fie într-un Pachet CINEMA, fie upgrade gratuit la net de 500 mbps.

super-septembrie-reducere

Eu, asta fac mâine, mă mut… în dormitor, unde mai am un televizor, îmi iau Pachetul Super și încă vreo cinci pachete cu snacks-uri, un alt pachet de țigări, plus o sticlă de suc … de struguri și să vezi distracție până dimineață și pace în casă apoi…o să  stăm toți trei, eu, Mitică și pisica, când în dormitor, când în sufragerie.

12165801_508955155919335_239287991_n.jpg3

Noi trei … împăcați de UPC.

Am pus și niște poze, cu pisica mea microbistă, de la alt meci, că aseară am adormit. M-am trezit în bâjbâielile lui Mitică… care căuta telecomanda.
ssursa foto- arhiva personală

9 thoughts on “UPC, salvatorul cu televizorul.

  1. Cred ca si pisica danseaza la ”Inedit” Tv. Dar oare cum o cheama? Si…plateste abonament la UPC? Sau…Ce pisica smechera!

    • Tu știi cum o cheamă, dar mă provoci!Hai, mă, că spun… o cheamă Maya… și când o cheamă, se duce!Și plătește Maya, abonament…să știi!

Leave a Reply