Un pezevenchi de milioane de la Grup media TVSat din Buzău

headbannerMare pezevenchi, băiatul acesta, Eugen Zăvoianu! O spun cu admirație, deși aveam eu un “cui” împotriva lui, după ce mi-a suflat un premiu scriind atât de frumos și de convingător despre o anume enigmă.

Acum nu mai am “cui”, s-a topit de fapt de cum am terminat de citit articolul cu pricina, așa că a rămas doar admirația lucrului bine făcut. Am rămas la acest stadiu de admirație, dublată de o mare doză de respect, după ce am citit mailul prin care Blogalinițiative mă înștiința că pezevenghiul nostru a reușit să găsească sponsorul de care Zoltybogata avea nevoie pentru a face gestul său mărinimos.
Parafrazând un clasic în viață Chinez, spun și eu: “ Respectele mele, stimabile!” Respectele mele și patronului tău care prin mărinimia lui a făcut doi oameni fericiți, pe Zolty și pe cel ce va primi căruciorul performant, ba chiar mai mulți, dacă-i pun la socoteală și pe cei care au scris pentru această cauză.

Mă bucur să constat că mai sunt în România și patroni care se gândesc și la binele altora, nu numai la binele propriu, și mă mai bucur că acest sponsor a fost găsit de un blogger. Deci, noi bloggerii scriem și o facem cu folos. Pentru noi și pentru alții.

Firma ce va sponsoriza achiziția acumulatorilor este Grup media TVSat, cu sediul în Buzău, grup ce cuprinde televiziunea regională TV SudEst, televiziunea locală TVSat, postul regional de radio Radio Boom și publicația Scurt pe 2.

11038880_615597775239167_4068863852258458908_n

Vă mulțumim domnilor! Ne bucurăm că existați, ne bucurăm că aveți un astfel de angajat, cum este Eugen Zăvoianu, ne bucurăm că avem ocazia să vă urăm numai bine și succes în tot ce faceți.
Bravo, pezevnchiule! Voi răscoli pe raftul social, pe etajera cu zvonuri sau prin diverse, să aflu părerea ta legată de societate și să văd ce enigmă mai rezolvi din viața asta, care este ea însăși o mare enigmă!

One thought on “Un pezevenchi de milioane de la Grup media TVSat din Buzău

Leave a Reply