Un Kalapod pentru toți

kalapod

Bunicii mei, când au fost mici, n-aveau pantofi, purtau opinci, făcute după calapod, să-i apere de praf și glod. Era un singur sortiment, din pielea porcului grăsun,ei așteptând cu nerăbdare să vină vremea de Crăciun, să aibă pentru anu’ întreg, opincile-n picioare.
Aveau nojițe, nu șireturi, nici îmblănite nu erau, purtau în ele doar obiele, șosetele erau cam rare, nici firma nu scria pe ele, dar cert erau din piele.

Părinții mei, când au fost tineri, opincile le-au pus în pod. Erau săraci dar se-ncălțau bine, mereu pe-același calapod, să-i țină vreme-ndelungată, pantofi de la Guban visau, nu se găseau cu ușurință, dar foarte trainici mai erau.

A fost apoi, la modă, lacul negru, cu aplicații și toc mic, ce scârțâia când făceau pasul, iar asta însemna un chic, un moft al timpului de-atunci, ce bucura pe orișicare, când pomădat și la brățete, plecai la nuntă sau plimbare.

Bărbații mai purtau bocanci, cu talpă dublă și blacheuri groase, ziceai că bat cu toții step, când ei pășeau în diminețile geroase. La doamne, moda impunea pantoful cui sau cu platformă, era în vogă talpa iepa, modelul împletit, chiar asortat cu fusta mini uniformă.

Copil fiind nu-mi prea păsa de-ncălțămintea din dotare, purtam ce rămânea prea mic lui frate-miu cel mare. Crescând, eu am visat mereu, să am și eu un raft cu toate, plin cu botine, sneakers fine și cizme Eves colorate.

185_eooi-7e

 

 

 

 

 

 

 

 

Acestea toate-s amintiri, păstrate acum în suflet, rămase în trecut, azi lumea toată trebuie să știe de-un Kalapod recunoscut ca brand distinct și elegant, european, cu prețuri mici. ce n-ai găsit în altă parte, tu sigur vei găsi aici.

Pantofi, sandale, mocasini, saboți, botine, cizme, ghete, de zi sau sport, pentru ocazii, alese după gust și stil, modele pentru orice vârstă, în culori diverse, pe-ndelete, pe toate le găsești pe-un Kalapod, un site ajutător, util.

El te-ajută cu accesorii, șosete și curele, eșarfe colorate, cu creme, spray-uri, perii, bureți, de îngrijire, tot ce crezi că-ți reprezintă ținuta, stilul, portul, deci asta e, când vrei să fii perfect, pe Kalapod e totul.

Un click, atâta trebuie să dai, să ai încălțămintea ce o vrei pentru ai tăi, indiferent că sunt bunici, bărbați, femei sau pici, o încălțăminte trainică, din piele, cu un design frumos, pe Kalapod-ul eleganței, românesc, ieftin, util și cu folos.

Mai țineți minte doar atât, dacă pantoful nu-i ceea ce ai vrut, se poate returna, chiar gratis, dai click din nou apoi și-o iei de la-nceput.

BAN-MIC-7-NOV

7 thoughts on “Un Kalapod pentru toți

  1. Gubanul făcea şi încălţăminte bărbătească? Sincer sunt curios pentru că eu nu am găsit decât pantofi pentru ziua mamei. :)

    • Eu stiu acum doar de cea de dama, facuta la comanda pentru o firma privata. Daca treci prin Timisoara poti afla.Multumesc!

  2. Frumoase sunt amintirile, frumoase cizmele……deci vreau şi eu nişte ghete pentru iarnă de pe Calapod.ro.
    Dacă nu o să port opincile lui “moş Ion”.
    Succes!

Leave a Reply