Tupperware-marea mea salvare


       Este marți și deja îmi spun că ceasurile rele au început să sune.Prima dată mi s-a ars storcătorul de fructe. S-a ars, s-a ars. S-a dus și sucul meu energizant.Nu-i nimic, îmi spun, îmi fac o cafea tare, o pun în termos și-o beau de cum ajung la servici.

        Al doilea ceas rău.Cafeaua prea fierbinte nu s-a înțeles cu recipientul rece, așa că s-a dus pe apa sâmbetii și cafeaua mea și termosul lui pește. Și uite așa, în urma mea am lăsat un  dezastru ecologic în bucătărie. Miros de  ars, o baltă nesimțită de cafea pe gresie, iar pe masă zeci  de cioburi din fostul meu tremos.

         Bun așa! Ia să vedem care-i al treilea, că de spart la servici nu mai am ce sparge, poate doar capul colegei mele dacă nu aduce puțină cafea. Ceasul rău-ultimul din cele trei… nici ea nu are cafea.

         Scapa nevatamata intrucat intru pe http://blogalinitiative.ro/  si  ma calmez instantaneu cănd văd  despre ce este vorba in noua campanie Doriți să testați produsele Tupperwarehttp://blogalinitiative.ro/campanii/doriti-sa-testati-produsele-tupperware

        
        Ce firmă, domnule.!Păi să tot cumperi de la Tupperwarehttp://www.tupperware.ro/. Au produse ecologice, biodegradabile, vase ermetice frumos colorate, incasabile, multifuncționale, rezistente la temperature între -25 si + 25 de grade.

        Sunt folosite la păstrarea prospețimii alimentelor crude sau preparate, la prepararea, transportul, congelarea si servirea estetică si igienică a lor, ajutându-te să faci economie de spațiu, timp, energie și bani.

         Am găsit: Magic mixer Fantezie 500 ml , Fierbător orez în microunde, Fierbător paste în micorunde, Allegra reverso delli – vasul inteliegent, Mănușă sters praf și curățat interior mașină, Desfăcător conserve, Sticle eco 500 ml.

         M-am bucurat să le gasesc pe toate, dar mai ales sticla eco 500 ml pentru care am și dat comandă.Vă povestesc desprea ea după ce o testez. Eu sunt sigura că-i marfă de marfă și o să vreți și voi. Să va mai spun ceva… ca să scap de alte  ceasuri rele, voi da comandă și pentru celalalte produse.

6 thoughts on “Tupperware-marea mea salvare

 1. Ce e asta???Va obliga sa faceti reclama unor produse ca sa existati(ca blog,zic)???Trist…

  • 1-Nu ma obliga nimeni la nimic.
   2-O fac din placere si chiar cred in ceea ce scriu.
   3-Nu te obliga nimeni sa-ti faci blog, nici ce sa scrii sau cum sa scrii.Nu te obliga nimeni nici sa citesti.
   4-Creativitatatea se poate manifesta vorbind despre orice, chiar si despre matura si faras,
   5-Nu vad nimic trist in asta.
   6-Mai semnati-va fratilor, ca am senzatia ca-mi umbla fantomele prin blog.

  • Ma intreb daca fantomele astea stiu ca lor nu le cere nimeni parerea? In alta ordine de idei, Maya, de anonimi e plina lumea, pe strada ma ciocnesc de foarte multi, darmite online… Nu te mai stradui sa le raspunzi, ca timpul este scump.

  • Zic, repede să mi-l spui
   să-și pună fantoma pofta în cui
   de a mă mai bântui
   și de-a mă acuza de rele
   începe descântecul dupa ce
   pui la fiert
   “picioare de broască şi praf de stele”:)

Leave a Reply