Trei minute c-un farmec aparte

farmec_superblog_proba

“Intrebuintati bine timpul, el trece asa de iute, insa ordinea va invata sa castigati timp.” Johann Wolfgang von Goethe

 

Să vă spun eu cum este cu timpul și cum se câștigă! În primul rând, timpul nu trece chiar așa repede, mai ales atunci când aștepți un om drag și în al doilea rând nu ordinea m-a învățat să câștig timp, ci o cremă de la Farmec, crema depilatoare cu argan.

Cât de greu trece timpul am văzut în săptămâna care a trecut din momentul în care iubitul meu m-a anunțat că vine la mine, cât de iute trece timpul am văzut când a ajuns, dar mai ales înainte de a ajunge.

Toată săptămâna m-am pregătit pentru marele eveniment, alergând după cumpărături, gătind, făcând curat prin casă, ultima zi lăsând-o pentru îngrijirea proprie, făcându-mi din timp programare la un salon de înfrumusețare.

Era nevoie urgentă de o epilare, operațiune pe care o cam sărisem în ultimul timp, în primul rând pentru că mă jupuia Geta, cosmeticiana mea, și de păr dar și de bani, în al doilea rând pentru că oricum purtam mai tot timpul pantaloni.

Nu același lucru îl puteam spune despre fiica-mea, care una două se epila ba pe mâini, ba pe picioare, ba în zone inghinale.

Norocul meu este că ea își cumpără online tot felul de produse pentru epilat, creme, benzi, ceară, altfel aș fi dat demult faliment, ducându-ne amândouă la salon.

Oricum, nu am mai ajuns nici eu la Geta și nici nu cred că mă va mai vedea vreodată la epilat, pentru că… dar, hai să o iau cu începutul.

 Nimic nu este întâmplător

Chiar așa! Toate se întâmplă cu un rost, altfel nu-mi explic cum, tocmai în acea zi, fiică-mea a primit un colet, colet în care erau trei produse din noua gamă pentru depilat de la Farmec: o cremă cu extract de Zmeură – pentru pielea sensibilă a adolescenților, o cremă cu extract de Argan – pentru pielea deshidratată și o depilare rapidă a femeilor și o cremă depilatoare cu Boswellia Serrata pentru bărbați.

Fiică-mea, văzându-mi privirea mirată, mi-a spus că s-a gândit să-mi cumpere o cremă depilatoare rapidă, pentru a nu mai pierde timpul la salon.

12966236_572646552883528_1676361567_n

Farmecul meu personal

Trebuia să mă odihnesc, dacă voiam să arăt fresh a doua zi când îmi venea iubitul. Ba, chiar s-a gândit și la el, luându-i și lui o cremă depilatoare pentru bărbați, așa, ca să-i facă o surpriză de bun venit acasă.

Mi-a surâs ideea, după ce am răsfoit catalogul și am citit despre crema cu extract de Argan – pentru pielea deshidratată și o depilare rapidă a femeilor, cremă îmbogǎţită cu Ulei de Argan benefic în emolierea, catifelarea și hrănirea pielii, cu acțiune blândă, rapidă și eficientă asupra părului scurt de pe picioare, braţe, axilă şi inghinal.

M-au încântat multe, mai ales Gelul după depilare, cu acțiune calmantă, care inhibă creşterea părului după depilare, reducând iritaţiile pielii.

gel-dupa-depil-2

Gama cuprinde de asemenea creme depilatoare pentru toate tipurile de piele, normală sau sensibilă, benzi depilatoare pentru corp, perle de ceară depilatoare, roll-on cu ceară depilatoare, loțiune cu acțiune multiplă post-epilare sau post-vopsire, care având Boswellia Serata, mușețel și mentol, îndepărtează ușor orice urmă de ceară sau de vopsea de păr de pe suprafața pielii, calmând-o și catifelând-o.

farmec propriu _n

 

Tocmai trecusem la studiat crema depilatoare pentru adolescenți, când a sunat telefonul. Era iubitul meu. Cu o voce calmă, suspect de calmă, mi-a spus că nu mai vine mâine… ci chiar acum, mai având doar cinci minute până ajungea în fața blocului.

În primă fază am rămas interzisă când am auzit că nu mai vine, apoi realizând că ne mai despart doar cinci minute, am intrat în panică. Doar preț de o secundă, pentru că imediat am luat crema depilatoare și-am aterizat în baie.

Acum veți înțelege de ce am spus că am învins timpul cu ajutorul celor de la Farmec. Nici dacă făceam armata la pompieri nu aș fi reușit să fiu gata în trei minute, rămânându-mi două pentru a mă îmbrăca și a respira adânc, adânc, domolind astfel bătăile inimii care o cam luase razna când a sunat telefonul.

În trei minute am devenit ca nouă, epilată, machiată, pieptănată. Prima dată am aplicat crema depilatoare, spunând în gând: „ Să dea Dumnezeu sănătate fetei mele că mi-a luat-o și celor de la Farmec că s-au gândit la situații de criză!”

Cât a stat crema pe picioare, într-un minut m-am dat cu cremă de față, Gerovital, evident, și cu puțin fard de pleoape, în al doilea minut m-am rujat și am dat cu gloss de obraz, în al treilea minut m-am pieptănat și mi-am adus o bluză decoltată și un pantalon scurt, că de, îmi permiteam.

În aceste trei minute crema depilatoare și-a făcut efectul, îndepărtând-o cu dușul în câteva secunde, alte câteva luându-mi îmbrăcatul. În drum spre ușă am avut timp să mă mai dau și cu un puf de parfum.

Am înțeles că am un FARMEC deosebit după un “WOW!!!!” plin de admirație pe care l-am auzit deschizând ușa. Au urmat altele mai târziu, dar nu vi le mai spun.

Folosiți și voi o cremă depilatoare de la Farmec și veți înțelege ce am vrut să zic… despre timp și despre WOW !

depilatoare  Articol scris pentru Spring SuperBlog 2016

 

 

 

 

         

5 thoughts on “Trei minute c-un farmec aparte

  1. Surplus de farmec. Unul care farmeca si cucereste. Uite cat de multe se pot face in3 minute , Ma bucur ca cei de la Farmec s-au gandit si la femeia de azi care e mereu ocupata. .

  2. Pingback: SuperBlog | Proba 15. Ce poți face în 3 minute?

  3. Pingback: Superblog | Proba 15. Ce poți face în 3 minute?

Leave a Reply