Timp firesc!


Eu nu mă grăbesc,
Tu te grăbești
Timpul își vede de mersul firesc.
Iernile cresc
Viața descrește
cu fiecare an ce se sfârșește.
Clipele trec
Clipele vin
Cert e doar ieriul și aziul puțin
Eu nu ma grăbesc
timpul grăbește
Filă întoarce din a cărții poveste
Ierni care trec
File ce cresc
Timpul își vede de mersul firesc.

sursa foto -Lumea poeziilor

17 thoughts on “Timp firesc!

 1. Si atat de dureros ne placea sa sarbatorim trecerea noastra din timp in timp…de parca acest lucru firesc ar fi mereu bun… :(
  Frumoase versuri!

  • … si cu el atatea și atatea clipe si oameni, si din noi.
   La multi ani, Radu! Imi lasa, totusi ceva,anul ce trece…un prieten cu suflet frumos…pe tine.

 2. Scurgerea timpului pare o joaca, dar nu este! Nu pentru noi. Uite ce repede a trecut anul acesta. Parca mai ieri era vara… Sa te bucuri de sarbatoare si de apropierea celor dragi!

 3. Multe bucurii să-ți aducă anul, să ai parte de tot ce-i frumos și bun, iar pe noi să ne bucuri cu frumoacele tale cuvinte!

  • Mulțumesc, Mugur! Sunt bucuroasă că anul ce tocmai se termină mi-a adus în dar multe suflete frumoase, printre care ești și tu. La multi ani!

 4. chiar daca noi nu ne grabim timpul ne grabeste spre necunoscut. dar in graba lui ne mai aduce si bucurii, si oameni frumosi. Asa iti doresc sa iti fie anul ce vine: cu bucurii, cu sanatate, cu oameni bun in preajma! La multi ani Maya! Esti unul din oamenii ce mi-a devenit dragi brusc, peste noapte si pe care abia astept sa ii intalnesc. Iar eu ma stiu bine…

  • La mulți ani, Vali! Mulțumesc pentru porția de frumos pe care mi-ai adus-o sub copacul cu vise. Copacul asta este magic, unește oameni, destine.

 5. Timpul trece, clipele trec, dar ce rămâne e pentru totdeauna. Vreau să cred că timpul nu trece cu prisos ci ne poartă către mari aventuri, ne face mai înţelepţi, mai învăţaţi, mai înconjuraţi de oameni frumoşi care contează.

Leave a Reply