Sunt o femeie plină de Farmec

farmec_superblog_proba

Dragul meu!

Ți-am spus vreodată cât de mult însemni pentru mine? Nu, nu cred! Astăzi însă vreau să o fac, și încă public, pentru că am realizat  în sfârșit că fără ajutorul tău nu aș fi fost cea de azi, femeia plină de Farmec ce știe să învingă vremea și vremurile.

12107926_10153276622823763_6929464300891724537_nNe știm de un amar de timp, am fost mereu nedespărțiți, iubindu-te atunci când mă făceai să mă simt bine, urându-te când îmi spuneai adevăruri crude, arătându-mi o realitate dureroasă, pe care în încercarea mea de a o păcăli, o îmbrăcam în vise și iluzii.

A fost o vreme când nici nu mi-a păsat că ești. Te purtam cu mine peste tot, cu inocența copilăriei, plin de praf, ars de soare și bătut de vânt. Nici ție nu-ți păsa prea mult. Erai tânăr, aveai putere să duci tot, fără să suferi, fără să te vaiți.

Nu am știut de tine, până în anul când te-ai îmbolnăvit de acele bubițe roșii ce-ți apăreau periodic. Atunci te-am urât pentru prima dată, din cauza ta având parte de frustrări personale și ironii răutăcioase ale celor din jur. Nu știam ce să-ți mai dau ca să-ți treacă. Am folosit toate leacurile băbești, începând de la ceaiuri din plante, sucuri din fructe,alifii pe bază de zinc, ba chiar și… pipi, numai să te faci bine.

Ai reușit să treci cu brio de acea perioadă, fără urme, devenind parcă mult mai frumos, mult mai plin de Farmec. Atunci te-am iubit cel mai mult, deși iar am uitat de tine, cărându-te nopți de-a rândul prin baruri, unde te sufocam cu fumul țigărilor mele și ale celor din jur sau ținându-te zile în șir pe plajă în bătaia directă a soarelui arzător de vară, arzându-te la solar, lăsându-te să rabzi de foame și de sete, tu devenind din ce în ce mai palid, mai lipsit de vlagă, eu devenind puțin mai bătrână cu fiecare zi ce trecea, fără să știu, fără să simt..

Te-am urât în ziua când mi-ai arătat urmele pe care le săpase timpul și nepăsarea mea. În inconștiența tinereții mele, credeam că frumusețea îmi va dăinui veșnic, credeam că tu vei fi mereu puternic și mă vei ajuta, așa cum ai făcut-o ani de-a rândul, fără să ceri nimic.

Nu, nu a fost așa! Ai început să strigi din toți porii că vrei apă, că vrei hrană, că vrei lumină.Ți-am dat o vreme lapte și miere, ți-am pus comprese cu ceai de tei și de nalbă, gălbenele și suc de aloe, dorind să-ți redau strălucirea măcar atât cât va dura iluzia ultimului “Te iubesc!”.

Nu m-ai trădat, deși ai fi avut toate motivele să o faci. Ai strălucit, e adevărat, ca steluțele căzătoare, doar o noapte, dar de ajuns încât să mă simt iar ca în anii tinereții, plină de farmec.

Farmec_Derma

A durat puțin și tot puțin a durat și lacrima ce-a alunecat printr-un nou rid săpat pe suflet, dar am realizat cât de mult însemni pentru mine.

Pentru tine, dragul meu TEN, am căutat tot ce știam că ți-a făcut bine de-a lungul timpului, produse naturale, găsindu-le pe toate  în  gama Gerovital H3 DERMA+ Prof. Dr. Ana Aslan, prima linie de produse dermatocosmetice de la Farmec, gamă ce conține 15 produse inovatoare pentru tratarea diferitelor probleme ale pielii și părului, redându-le sănătatea și farmecul.

Este acel Farmec cu produse de tradiție, ieftine și de calitate, pe care l-a folosit și mama, chiar și bunica, două femei ce au știut să învingă timpul.

E vremea acum să devenim aliați și să-l învingem și noi, folosind CREMĂ ANTIRID ȘI FERMITATE, o cremă cu acțiune regenerantă și un Activator Antirid, ce va reduce ridurile și va ajuta crema să pătrundă în profunzime.

12271391_518642434950607_896077234_o

poza personală

Înainte de folosirea cremei regenerante trebuie urmați toți pașii unei îngrijiri corecte  prin  curățire cu Fluid de curățare și demachiere față și ochi,  Apă micelară sau  Gel spumant purifiant.

Astfel vei fi hidratat, tonifiat, remodelat, tu devenind fin, ferm, luminos, eu devenind o  femeie fericită,  plină de farmec, iubită și admirată, ba chiar și invidiată de cele cărora le voi spune vârsta mea din buletin.

Farmec-Gerovital-H3-Derma-Ingrijirea-parului

Sursa foto- beautybyjules.ro

În alianța asta a noastră vom include și părul și corpul, deoarece nu poți avea un ten de păpușă și-o piele de …mătușă, pentru îngrijirea părului existând trei șampoane și un tratament: Șampon anticădere și Tratament anticădere, Șampon pentru scalpul sensibil și Șampon antimătreață, iar pentru îngrijirea corpului Gel de duș cremă pentru orice tip de piele, gelul asigurând o curățare delicată, o senzaţie de confort cutanat deosebit, o piele hidratată și catifelată.

398-geldus-derma-2

Vă las adresa să  vedeți de unde sunt atât de plină de Farmec, dar alătur și recomandarea de a nu uita și de … atitudine, iar pentru că eu sunt fermecată de  Activatorul Antirid, vă las și un îndrumător de utilizare.

Să fiți iubite și pline de farmec!

Articol scris pentru SuperBlog 2015

18 thoughts on “Sunt o femeie plină de Farmec

  1. Pingback: SuperBlog | Proba 19. Când pielea ta e sănătoasă și frumoasă, ești fericit(ă) și tu!

    • Mulțumesc, Liliana!Toate femeile au farmec,numai că trebuie scos în evidență… cu Farmec, evident.

  2. Fiecare cu ”Farmecul” lui dar prof.Ana Aslan ne-a lasat din farmecul ei la fiecare….cate putin.

  3. Pingback: Bilanț SuperBlog 2015 - Bianca Ionel - Acorduri din suflet

  4. Pingback: Superblog | Proba 19. Când pielea ta e sănătoasă și frumoasă, ești fericit(ă) și tu!

  5. Pingback: Bilanț SuperBlog 2015 - Bianca Ionel

Leave a Reply