Sunt o clarvăzătoare

wine_witch

Hotărât lucru. Sunt mama Omida sau baba Vanga, una dintre ele, chiar mai bună, dacă mi s-au confirmat, în forul meu interior, toate pre-vederile și încă mai am unele ce se vor confirma.

Am făcut des-cântec și am ghicit cu bobii mei neuronici cam tot ce se va întâmpla la aceste alegeri, deși de pe surse mi se inocula cu insistență și persistență că altul va fi rezultatul decât ceea ce apa din puțul gândirii proprii îmi arăta.

Ei, de data asta nu a mai funcționat manipularea de la dreapta spre stânga, ci pe invers, spre disperarea pochilor care au făcut mătănii aplecându-se sârguincios în fața fost-preaînalților, cu dorsalul îndreptat spre cei din urmă, gest ne-cugetat dar bine venit pentru cei din urmă care au devenit cei dintâi…după urnă.

Prevăd, cât de curând că ei, prea-aplecații, vor începe să se-nchine de la stânga la dreapta, deși nu se vor căpăta cu prea multe, știut fiind că la catolici nu se poartă pomenile.

Mai prevăd că vor urma multe popiri și răspopiri, vânători de vrăjitoare, vânări de vânt, salturi din mers dintr-o barcă în alta sau direct după zăbrele, judecătorii blocate de prea multe dosare, judecăți de minți bolnave, rupere de noadă de la căzutul de sus sau decăzutul moral, moțiuni peste moțiuni în viitorii doi ani, pași făcuți pe puntea suspinelor, într-un echilibru fragil, așteptări, multe așteptări, mai ales de schimbare în viața celor crezut proști.

Sunt mama Omida, sau baba Vanga, și sunt convinsă că multe se vor confirma sau infirma. Eu sper să nu mă ardă cei pentru care am făcut des-cântec.

Sursă foto
satmareanul.net

3 thoughts on “Sunt o clarvăzătoare

Leave a Reply