Ștampila mea originală

Motto

Pac! Poc! Pac! Poc!
Sunt ștampila tip Colop.
Numele meu este Maria,
Baza mea este… hârtia.

Am amprenta apăsată,
Și de fel sunt cam duală,
Îmi las urma mea curată,
Pe destin, dar și pe coală.

Nu am realizat până azi că o ștampilă Colop poate ascunde în ea o adevărată filozofie de viață, deși o folosesc de ani buni, compania  Colop fiind:

Cea mai mare firmă de distribuţie în domeniul ştampilelor în România, cu o experienţă de peste 10 ani.

Suntem specializați în B2B (Business to Business), distribuția fiind principalul nostru obiect de activitate și nu vânzarea în sistem retail.

Misiunea noastră este să introducem pe piață o gamă cât mai diversificată de ștampile și soluții de marcare individuale, pentru a acoperi în întregime nevoile tuturor clienților.

Privind azi prin portofoliul lor de produse, am fost uimită să descopăr un mare adevăr. Suntem ștampile ce lăsăm amprenta trecerii noastre prin lumea asta efemeră. SB1

Eu însămi sunt o ștampilă unică, cu amprentă bine definită, lăsată în tot ce am făcut. Mi-am lăsat amprenta în oamenii alături de care am trăit, în bărbații pe care i-am iubit, pe pământul pe care am crescut, în casele pe care le-am avut, în locurile unde am muncit, în fetele pe care le-am născut, în orice vis împlinit, în tot ce am făcut.

Sunt o ștampilă gen printer, acea ștampilă care și-a schimbat aspectul după timpuri și anotimpuri, dar care și-a păstrat amprenta conformă cu originalul.

Poate mi-am schimbat chipul, trupul, dar fondul, nu! Poate mi-a fost ștearsă amprenta uneori, de atâta bătut pasul pe loc, dar totdeauna am știut să mi-o recapăt, având ca și cei de la Colop, tușieră de rezervă, zâmbetul și ochii fetelor mele.

Pac! Poc! Pac! Poc!
Sunt ștampila tip Colop
Sunt Maria, cum v-am zis
Pun ștampila și în scris.

Da, îmi pun ștampila în scris. Sunt acel pix care lasă amprente de suflet, înscrisuri pe foi de viață, pe margini de vis, în pașii făcuți, în urme trecute, în lacrimi căzute, în râs, în plâns, în toate câte în pagini de carte sau strâns.

indigo108968_indigoMai știu că am scris cu mult drag la această temă frumoasă, propusă de Colop. Au lăsat și ei la rândul lor o amprentă adâncă în sufletul meu prin tema dată, dar și pentru profesionalismul prin care își fac treaba:

Obiectivul nostru este să oferim soluții complete pentru marcare individuală. Astfel, pe lângă gama de ștampile COLOP, oferim suport, soluții, materiale și echipamente pentru întregul proces de design, producție și vânzare. Punem la dispoziția partenerilor noștri toate tipurile de ștampile: autotușante, Flash (pre-ink), ștampile electronice, datiere și numărătoare, sigilii pentru embosare (timbru sec), precum și cele mai noi tehnologii de producție prin gravură Laser sau polimerizare UV.

green

Calitate Europeană
 

Toate ștampilele COLOP sunt fabricate în Uniunea Europeană, în cele două locații de producție: Austria și Cehia. Pe lângă designul mereu la zi, ne mândrim cu o calitate și fiabilitate corespunzătoare celor mai ridicate standarde. Certificările ISO 9001 și ISO 14001(referitor la protecția mediului) confirmă afirmațiile de mai sus.

 

Grija pentru Mediul Înconjurător
 

COLOP este lider în acest domeniu în privința protecției mediului. Nu oferim doar ștampile cu amprentă de carbon neutră , ci produse ecologice în adevăratul sens al cuvântului: ștampile realizate din plastic reciclat și ștampile realizate din materiale inovatoare – biopolimeri biodegradabili.

Ștampilez cam ziua toată,
Chiar pe blogul personal,
Pun amprenta-mi colorată,
Pe COLOP, ștampilând original.

Semnătura de final

Maria și…

colop_marking-solutions_probaArticol scris pentru  SuperBlog 2015

25 thoughts on “Ștampila mea originală

 1. O combinatie frumoasa de sentimente si reclama.Ma surprinzi mereu.
  Felicitari !

 2. Da’ de ce ăştia de la superblog dau astfel de teme?! De ce nu îi lasă pe oameni să se exprime liber, să abordeze subiecte care le plac?! Iar premiile trebuie să fie pe categorii…blog literar, blog de cinefil etc. Aşa ar fi frumos!

  • Mie mi-a plăcut foarte mult tema. Nu este un concurs de creații literare, este un cpncurs de advertoriale… creative.

  • Cumpărați, cumpărați
   Nu o să regretați,
   Oferta-e mare, cu scop
   Amprenta Mariei cu ștampila Colop!

  • Vina mea este cu scop
   Fac reclamă la Colop,
   Ca tot omul să priceapă
   Cam de unde să înceapă,
   Când o vrea altă ștampilă,
   Cu amprenta ei utilă.

   Mulțumesc, Adriana!

 3. Mă duc la Colop și eu,
  Vreau ștampila,nu mai pot
  Căci Maria draga mea,
  Are una și eu ba.

  Vino la Calop să iei,
  O ștampilă ca a ei,
  Căci Maria spune bine,
  Pui ștampila pe hârtie.

  • După cum văd eu la tine,
   Mi-am lăsat amprenta bine,
   Scrii în rime
   Mult mai bine decât mine!

  • Să-ți atingi țelul propus,
   Ia adresa de mai sus,
   Acolo este reprezentanța
   Colop ce-ți rezolvă doleanța!

 4. Cei de la Colop sunt norocosi sa te aiba ca si portavoce. Deja ma gindesc sa fac o vizita pe pagina lor. Si ce amprenta frumoasa lasi Maria. ..

  • Mulțumesc, Laura!Vezi că au acolo și ștampila fercirii.Seamănă cu gândul meu de acum…sunt fericită că te știu!

 5. Felicitari pentru ca ai reusit sa faci chiar si o stampila sa para poetica si plina de in incarcatura sentimentala :-).
  Eu oricum stiu marca si e best of!

 6. Pingback: SuperBlog | Proba 3. Ce fel de ştampilă eşti tu?

Leave a Reply