SevenSins, cele șapte păcate iertate

 

73ed1bbdac5a5e4d007128ae2cf492f9Am petrecut de Halloween. Vrăjitoare m-am făcut. Una de-aia de face din om neom, de-l farmecă și-l vrăjește, de nu mai știe pe ce lume este și nici măcar cum îl cheamă.

Cu decorul am scăpat ieftin, fără prea mulți bani. Am sacrificat bostanul pentru plăcintă și lumânarea de pe tortul de la 40 de ani.

Mi-am ales și costumul, și omul. Costumul este de pe SevenSins și l-am găsit într-o clipită. O fi păcat că-mi duc omul în ispită? Ei, și! O să dau vina pe toamnă. Ea aduce serile astea lungi și plictisitoare, încât eu și omul meu ne simțim ca doi călători într-o gară, fiecare așteptând altceva, fiecare visând la o rețetă salvatoare.

Ea, toamna de acum, sau poate și vremurile reci din alte toamne ce au trecut, atât de multe încât ne-a amorțit cam devreme simțurile și sentimentele. Mai mult lui, decât mie. Lasă că nici eu nu m-am omorât sa fac ceva, să fie focul viu ca la început, dar în seara asta m-am hotărât.

Am citit undeva că: “Femeia se îndrăgostește ceea ce vede cu sufletul, iar bărbatul de ceea ce vede cu ochii.” Prin urmare, se cere-o schimbare. Deci, m-am făcut vrăjitoare.

Primul pas spre păcat l-am făcut intrând de zor pe site pentru a-mi alege un costum provocator, incitator, seducător.

Nu, asta cu seducția era parte din rolul meu. Le-am studiat pe toate cu atenție, intrând pe secțiunea specificații, căutând prin filtru și termometru, culoare, mărime, preț. Greu să te decizi între atâtea produse, care de care mai mirobolante, mai tentante.

Pentru seara asta mi-am ales Corset Chilirose Amira, un super set de culoare grena, compus dintr-o fustă împodobită cu dantelă, un corset ce se încheie lateral, chilot string și un colier. corset-chilirose-amira-98510

Mai mult ca sigur urma să fiu o vrăjitoare surprinzătoare, așa că am luat cardul pe șest și am plecat la plimbare, spunându-i omului meu că merg să cumpăr de mâncare. Până la urmă, nu era o minciună prea mare…și iubirea trebuie hrănită, altfel se usucă și moare.

M-am oprit direct în showroom-ul de pe Orzari nr 3, noul showroom, SevenSins, care într-o atmosferă intimă și plăcută, prin consilieri cu experiență, te ajută să-ți alegi orice produs de lenjerie intimă, ce-ți va pune în valoare feminitatea și farmecul, îți va condimenta orele de dragoste și va înviora o relație lipsită de patos și vibrație.

showroom-3

Am ieșit cu greu din raiul erotismului adevărat, după trei ore, uitându-mă înapoi cu regret, cu cardul mai ușor și cu vreo cinci produse la pachet, dar a meritat.

Aș fi stat printre cele 2000 de produse la nesfârșit, mângâind dantele, voaluri, chiar și costume din piele, probând lenjerie sexi, corsete, rochii din mătase fină și frumoasă, dacă nu aș fi știut că m-așteaptă “bostănelul” meu la masă.

showroom-1
Ce-a urmat? O noapte memorabilă, de ținut minte, o noapte fierbinte. Am fost cea mai tare vrăjitoare, făcând o noapte albă, de neuitat. Cât despre păcat, cine a mai numărat!!! Or fi fost șapte, mai multe, poate. Iertate-mi fie toate, făcute în numele iubirii curate!

Un singur păcat nu-i de admis. Să nu știi și să nu cumperi de pe SevenSins.

 

logo

Acum, omul meu doarme fericit, încântat. Mă pregătesc să-i duc cafeluța la pat. Ce va urma… nu-i greu de aflat.

costum-chilirose-french-kiss-96309Sstt! Să vă mai spun un secret. Dacă mă invidiați, aveți ocazia să cumpărați orice visați. Pe SevenSins va urma, la sfârșit de noiembrie,  Black Friday,  trei zile în care prețurile vor intra la apă. Mare bucurie, cu produse atât de ieftine vă veți putea permite orice fantezie, negreşit. Păcatul meu să fie, că v-am ispitit.

 

15 thoughts on “SevenSins, cele șapte păcate iertate

    • Acesta mi-a fost scopul. Nobil, dacă stau și mă gândesc ce fermecătoare vei fi, nu că ai fi și acum, dar un plus nu strica niciodată.

  1. Vrăjitoare…..vrăjitoare, eşti foarte atrăgătoare!
    Pe mine m-ai vrăjit, voi căuta şi eu …..ceva cu care voi fermeca ochii cuiva.
    Succesuri!

Leave a Reply