Semn spre carte, semne spre lumină

Am aderat cu inima deschisă la proiectul inițiat de Sonia, un proiect ce demonstrează  încă o dată că în spatele blogurilor sunt oameni cărora le pasă nu numai de prezent cât și de viitor, oameni deschizători de drumuri spre lumină.

N-am să fac o dizertație asupra valorilor morale ale tinerei generații, știm foarte bine cât se învață, cum se învață, care le sunt modelele și care ne-ar fi perspectiva dacă nu ar exista oameni cărora să le pese de ce va fi mâine.

Inițiativa Soniei  Semn spre carte este în mod cert un SEMN că ei îi pasă, iar punerea proiectului în practică de cei ce i s-au alăturat sunt primele Semne  spre lumină.

Drum bun spre lumină, copii! Felicitări, Sonia pentru semnele trecerii tale prin viață! Bravo, oamenilor ce trăiți și dincolo de bloguri!  Sunt mândră de voi și onorată să vă fiu alături.

7 thoughts on “Semn spre carte, semne spre lumină

  1. Mulțumesc din suflet pentru implicare. Poate că nu am gândit bine titlul acestui proiect. Cred că mai indicat era să spun SEMNE. Căci fiecare îl va aduce pe al lui la timpul potrivit. De aceea când vorbesc despre această campanie sun întotdeauna NOI.

  2. Iniţiativa e foarte frumoasă şi am aderat din tot sufletul la ea!
    Sper doar să o aprecieze şi cei cărora le este adresată! Aici am câteva dubii!

    • Eu nu am, pentru că acei cărora le este adresată, chiar și-o doresc. Depinde doar de noi să-i găsim , dar mai ales să credem cu tărie că nimic nu-i în zadar, că nu-i totul pierdut.

  3. Proiectul acesta nu mai este de mult al meu. A devenit deja AL NOSTRU şi sunt foarte bucuroasă că s-a întâmplat aşa. Îţi mulţumesc că, împreună, ne aflăm în aceaşi barcă. Sper să avem vânt bun! :)

Leave a Reply