Despre blog

402377_466490623389195_705794190_nBuna ziua și bun găsit, în noua mea casă! Mai întâi o să vă spun cine sunt, apoi vă voi servi cu o felie de măr, așa se cade când intră cineva la tine în casa, nu-i așa? Deci, eu sunt Maria, un om simplu în sufletul căruia copilul fost odată încă mai face ghidușii.

Eu vreau să mă cred om mare, serios…dar tocmai atunci, copilul acesta se trezește, mă ia de mână și mă face să mă întorc înapoi…în copilărie.

Lasă, că și eu îl țin strâns de mine, chiar dacă-l oblig la tăcere când am treburi importante la ordinea zilei sau când trebuie volens nolens să trăiesc realitatea zilei, nu-l slăbesc defel.

Mă bucur sa am un loc al nostru, copil, om mare, eu întreagă, sub un copac cu vise, unde să stau la povesti cu voi, unde să vă las câte-un gând, când nu știu altfel de unde să vă iau.

Cine mai sunt…?Un om simplu ce iubește omul cu toată ființa lui, așa cum este cu bune, cu rele. Mai sunt eu, o Maria visătoare căreia îi place să scrie pe cer și pe inimi de oameni. O fac cu aripa de fluture, cu grijă să nu rănesc, ci doar să mângâi.

Și mai sunt…nici eu nu știu uneori cine, și atunci caut florile, cerul, munții, apele, copacii, anotimpuri trecute, moși și strămoși, pe voi, să-mi pot aduce aminte că exist, ca sunt prin toți și prin toate.

Când mă regăsesc printre ele sunt cea mai fericita și rad, și cânt cu verbe verticale ce ajung la cer, în depărtata zare, pe vârf de munte sau în adânc de mare.

Fiți bine-veniți sub copacul meu cu vise!

Dacă vreți să-mi scrieți personal, folosiți adresa de mail

mariacalin1@yahoo.com

12 thoughts on “Despre blog

  1. Pingback: O casã, un copil, un…copac cu vise | calatorprintaramea

Leave a Reply