Salvați copiii României!

Hotarul dintre viaţă şi moarte se măsoară în cei 2 Euro ai tăi –  este titlul unui articol  scris de Cristian China Birta  pe blogul său personal. Evident că l-am citit pe nerăsuflate, și mai evident că m-am și lipsit imediat de cei 2 Euro, trimițând un SMS la 8833 cu textul „Un gest pentru o viaţă”.

Nu vă pot descrie ce am simțit în momentul când am primit mesajul de răspuns: “Ați donat 2 euro și ați ajutat un copil să trăiască! Organizația Salvați Copiii și Vodafone vă mulțumesc pentru generozitate.

Eu, Maria, eu, omul-femeie, omul-mămică, omul -bunică, am ajutat un copil să trăiască. Este fantastic să relizezi că un gest atât de mic, o mică sumă, pe care noi o dăm zi de zi fără nici cea mai mică strângere de inimă pe nimicuri, poate ajuta un copil.

Intrați și voi pe articolul Chinezului, aici, și acceptați-i provocarea. Renunțați și voi la 2 Euro și veți primi cel mai frumos dar de sărbători. Un mulțumesc pentru o viață. Un mulțumesc ce se va regăsi în zâmbetul unui copil salvat de voi.

One thought on “Salvați copiii României!

  1. 2 şi cu 2 şi iar 2, vă daţi seama câţi copii putem salva? Haideţi să ne străduim măcar, şi sigur vom reuşi! Copii aşteaptă să le dăm o şansă la viaţă!

Leave a Reply