Să-l ajutăm pe Douglas să facă viața mai frumoasă

 

logo_douglas_header“Beauty of Giving” sau Speranță pentru viitor. Așa se numește și așa i-aș spune eu campaniei începută de magazinele Douglas România care și-a propus prin asociația Asociația Little People sa îmbunătățească viata copiilor și a tinerilor bolnavi de cancer.

Douglas este una dintre cele mai importante organizații de retail din Europa. Douglas este prezent în România prin cea mai de succes divizie a sa – Parfumeriille Douglas
Fie ca este vorba de noutăţi, parfumuri clasice, produse de îngrijire, machiaj, accesorii pentru îngrijire, cosmetice decorative sau idei de cadouri, la Douglas orice dorinţă poate deveni realitate. În prezent reţeaua Douglas România a ajuns la 15 magazine şi este în căutarea celor mai bune locaţii pentru clienţii săi.

În aceste magazine oricare femeie va găsi tot ce are nevoie atât pentru frumusețea fizică, plus un bonus pentru frumusețea sufletului, pentru că oricât de bine ai arăta, dacă nu ai frumusețe sufletească, nimic nu ai. Trebuie neapărat să intrați într-un astfel de magazin și să cumpărați o paletă de machiaj Like.

Douglas_beauty_300x300px
Nu degeaba numele său este sinonim cu : „Douglas face viața mai frumoasă
Din vânzarea fiecărei palete de machiaj Like, Douglas va dona suma de 10 lei în scopul strângeri de fonduri necesare îmbunătățirii calității vieții acestor încercați de soartă care sunt copii și tinerii bolnavii de cancer, atât pe durata spitalizării, cât și după, pentru că trebuie să existe neapărat speranța în acest „după”.

Eu știu cel mai bine ce înseamnă suportul moral pentru un bolnav de cancer. Am avut și am cazuri în familie. Tata, dragul de el a trăit 14 ani după prima operație la gât, ajutat de mine și de voința lui.

Altcineva din familie, să-mi fie scuzat că nu spun cine, pentru că nu știu dacă i-ar plăcea să vorbesc public despre asta, trăiește și acum, după 22 de ani de la operație. Și nu a fost doar o operație, au fost două, urmate de chimioterapie, de depresii post operatorii, de atacuri de panică, de spaimă la orice durere că poate fi un nou simptom de revenire.

Am fost lângă acest bolnav tot timpul, am stat internată în același salon, am pierdut chiar un an de facultate numai să-i fie bine. Râdeam și glumeam pentru a-i ridica moralul, deși sufletul meu era acoperit de o mare de lacrimi.

Mintea mea însă refuza să creadă că un cancer chiar și în stadiul trei, nu poate fi învins. I-am indus și bolnavei această stare, deși doctorii spuneau că mai are vreo opt luni de trăit. Ei, uite că ei nu sunt Dumnezeu să știe cât va trăi cineva, ca dovadă pacientul meu trăiește și azi.

Este meritul unui minunat medic dar și al bolnavului care a crezut cu tărie în dorința de a se vindeca. Cel mai mult însă a contat suportul moral pe care l-a primit necondiționat de la cei din jur.

Îmi doresc ca acest mesaj să ajungă la toți cei bolnavi de cancer, dar în special la cei ce vor fi ajutați de Douglas. Ajutorul nostru le va da putere și curaj să meargă mai departe, atât celor bolnavi cât și celor din clubul Temerarilor, club unde sunt peste 400 de tineri ce au ieșit câștigători din bătălia cu această maladie a secolului nostru.

Nu am un astfel de magazin în oraș, dar pentru că îmi place să am sufletul mereu în haine de sărbătoare voi căuta pe facebook la adresa lor modalitatea prin care-i pot ajuta. Închei aceste rânduri cu rugămintea mea fierbinte de a-i ajuta și voi oriunde ați fi și cu ruga mea de a fi toată lumea ferită de această încercare, mai ales copii care sunt niște îngeri nevinovați.
Felicitări, Douglas pentru inițiativă! Felicitări, Blogalințiative pentru promovarea acestei acțiuni de suflet10389123_836996503009550_7393073093845638352_n!

 

4 thoughts on “Să-l ajutăm pe Douglas să facă viața mai frumoasă

    • Se poate. Este scris din suflet, din amintiri ce sunt încă vii, din credința că putem ajuta pe alții mult mai necăjițăi decât noi.

Leave a Reply