Review Tupperware, sticla mea de valoare

  Am primit spre testare sticla  ECO despre care scriam aici
  M-am bucurat ca este de culoare verde.Asta înseamnă optimism.Am fost optimistă că va rezista probelor la care urma să o supună sadica de mine.Nu a durat mult până mi-am dat seama că întro marți  am avut cea mai mare nevoie de ea, aia cu ceasuri rele și cafea vărsată.Ce credeți că am făcut prima dată?Am umplut-o cu cafea.Așa este, dar am și băut vreo trei înainte să fiu sigură că nu rămân iar fără cafea.1-0 pentru mine.Am turnat cafeaua fierbinte, zicându-mi în gând-Stai să vezi ce se boțește asta acum, aruncându-mi cafeaua căt colo.Raționament greșit.Coafura rezistă.Plasticul este de neclintit în hotărârea lui de a-mi păstra cafeaua.

1-1. Buuun!Proba numarul doi. Dacă tot am băut preventiv trei cafele de-mi trmură mâinile mai ceva ca atunci când dau de pomană, ia sa ne facem că o scăpăm din mănă.Oricum trebuie să fac curățenia de toamnă pe care o tot amăn de cateva luni din cauză de concursuri.Zis și făcut.Am închis ochii  anticipând dezastrul. Raționament  greșit. Sticla rezistă, râde de mine intactă.2-1pentru ea.

    Bineeeeee!Următoarea probă, după vreo trei ore. Sigur o să fie rece. Ei, chiar a fost fierbinte așa cum o pusesem.3-1 pentru ea. Il anulez și pe unul că oricum am băut degeaba anticipat trei cafele, așa că mă declar învinsă cu 3-0 de sticla ECO de la TUPPERWARE.

  Acum am pus sticla la geam, să o vadă toată lumea și să mă laud cu ea.Nu-i așa că v-am convins să vreți și voi.Zău că merită!

3 thoughts on “Review Tupperware, sticla mea de valoare

Leave a Reply