Respect, Uniconf!

logo

Acesta NU este un advertorial, nici un articol scris la comandă, ci este modul meu de a mulțumi echipei de la Uniconf Zalău, echipă ce știe să-i respecte pe cei ce aleg să cumpere produsele lor și care nu dezminte cele spuse în descrierea din magazinul virtual pe care-l deține.

 

Magazinul lor comercializează articole de lenjerie și pijamale destinate femeilor, bărbaților, copiilor, femeilor gravide, bebelușilor. Gama produselor este variată, cu design fin și elegant, răspunzând celor mai înalte exigențe ale femeii și bărbatului contemporan, remarcându-se prin calitate și confort.

 

Am avut ceva rezerve atunci când m-am încumetat să lansez o comandă pe site-ul lor, știind că de multe ori “Afară-i vopsit gardul și-năuntru-i leopardul”, dar oferta era prea tentantă să mă pot abține, așa că nu a durat mult și comanda a și fost făcută.

 

Nu vă pot descrie ce ochi am făcut când a doua zi am desfăcut coletul. Ceea ce comandasem, nici pe departe nu era ceea ce primisem, mărimea aleasă potrivindu-se unei adolescente, nicidecum mie care eram cât două…

 

După primul șoc am trecut la dat telefoane. Calm, cu tact , mi s-a explicat ca au trimis ceea ce am ales eu, dar că nu este nici o problemă dacă nu-i ceea ce vreau.

 

Au urmat apoi unsprezece mailuri prin care am fost îndrumată cum să mă măsor, cum să-mi aleg produsul și culoarea, cum să returnez pe cel ce nu-mi venea, primind altul la schimb, fără să plătesc nimic, nici măcar transportul.

 

Ba au fost atât de drăguți încât în loc de trei produse, mi-au trimis patru.
De data asta produsele au fost perfecte, atât ca design, cât și în privința calității.

 

Am intrat din nou pe site-ul lor pentru a vedea cine sunt acești oameni ce știu să facă dintr-un nume un renume și am aflat, citez : “Noi, cei de la Uniconf SA, considerăm că, pe primul loc ești … TU … clientul nostru și de aceea toate eforturile noastre sunt îndreptate permanent către satisfacerea așteptărilor tale.”

 

Nu pot să spun decât, respect Uniconf !Eu sunt un client ce m-am simțit pe primul loc, apreciind efortul echipei de a răspunde așteptărilor mele. De aceea am scris acest articol, îndemnându-i și pe alții să apeleze cu încredere la voi, atunci când vor lenjerie de calitate. Produsele lor deosebite le puteți comanda pe site-ul lor sau le puteți achiziționa direct din raioanele specializate existente în Carrefour, Cora, Auchan, Kaufland, Selgros, Real și Artima

2 thoughts on “Respect, Uniconf!

  1. M-ai convins. Sunt un adept al cumpărăturilor online, iar dacă mai poţi trimite şi înapoi fără costuri suplimentare……asta e o dovadă de încredere.

Leave a Reply