Recomandati.ro, locul reclamei adevarate

logo-recomandati-NEW2

Când mi-am început eu drumul în lumea afacerilor, nu știam prea multe despre cum se face, știind doar ce vreau să fac, și mai știam că trebuie să fiu pe picioarele mele, că trebuie să fac bine ceea ce știu și ceea ce-mi place, atât de bine încât nimeni să nu plece nemulțumit din restaurantul meu.

Prima dată a trebuit să-mi fac reclamă, locația fiind situată într-un cartier mărginaș, cartier de pensionari fără mari posibilități financiare. Am făcut pliante, fluturași, reclame radio, discuții cu firme partenere. În primele luni am fost tentată de multe ori să mă dau bătută, să las totul baltă, văzând ce greu se mișcă afacerea mea.

Mi-au dat curaj puținii consumatori care nu plecau niciodată fără să laude mâncarea, serviciile, locația. Am înțeles atunci care este cea mai bună reclamă-reclama de la om la om. Fluturașii erau aruncați, pliantele uitate pe undeva, reclama radio trecea pe lângă urechile saturate de atâtea alte reclame plicticoase, dar ceea ce spunea de bine sau de rău un client ce beneficiase direct de serviciile noastre, era sfânt.

De aceea, mi-am pus în bar, în dreptul ieșirii, un afiș, pe care am scris mare: “Dacă nu v-a plăcut ceva, spuneți-ne nouă și vom îndrepta!Dacă v-a plăcut, spuneți la alții, ne vom bucura!”
Nu vă spun ce satisfacție aveam când vedeam înmulțindu-se numărul clienților, care veneau, spunând că au ajuns la noi în urma recomandării făcute de x sau y.

La fel ca și mine, au înțeles și alții importanța unei păreri avizate, necesitatea unui site care să adune recomandări din toate domeniile: turism, sănătate, shopping, IT&C, frumusețe și cosmetică, servicii, cultură.

Recomandați .ro nu este un site comercial. Este acel loc unde reclama se face prin prisma experienței trăite pe viu de consumatori, locul unde îți poți face chiar tu reclamă gratuită, urmând ca cei ce au fost mulțumiți de serviciile oferite să-ți dea votul lor, locul unde te poți informa ca vizitator despre ce te interesează.

Pe Recomandați.ro găseșți restaurantul unde poți petrece o seară memorabilă alături de prieteni, locație pe care la rândul tău o vei recomanda și altora.

Găsești pensiuni, hoteluri după dorință și preferințe, având siguranța unui sejur reușit, fără să riști să găsești” Afară e vopsit gardul și-năuntru leopardul”, dacă mergi după un sfat neavizat sau la întâmplare.

Recomandările avizate sunt adunate atât de la comunitatea locală,  pentru că vorba circulă cel mai ieftin, cât și de la cei ce au beneficiat de serviciile firmelor înscrise pe Recomandați. ro,

Este știut că în ziua de azi, când timpul este din ce în ce mai comprimat, atunci când vrei să afli ceva, primul gând este internetul. Pe Recomandați. ro găsești  ajutorul de care ai nevoie în timp util, dar mai ales găsești realitatea unor reclame făcute dezinteresat .

Pe lângă toate acestea, site-ul vă mai oferă următoarele, citez:
“- Promovare locala;
– Mai multe categorii de afaceri;
– Recomandari din lista de firme;
– Descrierea produselor/serviciilor oferite;
– Galerie foto de 4-8 imagini;
– Sedinta foto (angajati/magazin/produse);
– Cupoane de reduceri;
– Informatii generale (orar, adresa, website);
– Listarea personalizata pe Googlemaps;
– Prezentarea companiei (scrisa de noi sau de tine);
– Recenzii produse si servicii (1-5 stele);
– Expunere pe retelele sociale.”

Cum spuneam, am crezut de la început în  puterea reclamei Word of Mouth. O voi completa prin înscrierea restaurantului meu pe Recomandați .ro. Sunt nerăbdătoare să văd rezultate și reacții, să văd dacă fac bine ceea ce fac sau mai trebuie îmbunătățit, pentru că trebuie spus că pe site pot fi trecute și  dezavantajele sau neplăcerile întâmpinate la unele produse sau servicii, cu asumarea răspunderii pentru ceea ce este înscris pe site.

Informații utile găsiți și pe pagina lor de Facebook

 

 

sursa foto- www.freshminds.net

One thought on “Recomandati.ro, locul reclamei adevarate

  1. Am scris si eu despre acest site. Dar prost am facut. Nu prea e activa comunitatea din spatele acelui proiect sau mai bine spus nu exista. Sper sa creasca frumos, sa apara cat mai multe recomandari facute de oameni, dupa un feedback adevarat.

Leave a Reply