Reclama mea preferată

Nu-mi plac reclamele agresive, nu-mi plac nici reclamele în care, la fiecare două cuvinte este băgat un superlativ. Bătrânii noștri aveau o vorbă: vaca bună din ocol se vinde, vorbă ce spune tot despre reclamă.

Asta nu înseamnă că nu sunt și reclame inteligente, a căror mesaj  acționează la nivelul subconștientului, de multe ori ne mai amintindu-ți că ai văzut produsul respectiv într-o reclamă.

Dintre toate reclamele pe care le-am văzut, cel mai mult mi-a plăcut și-mi place aceea făcută la ciocolata cu rom, reclamă care mă unge la suflet de câte ori o văd, mai ales că sunt o devoratoare de astfel de ciocolată.

Mai sunt și altfel de devoratori, devoratorii de publicitate, pentru care pe 7 noiembrie se organizează, pentru a 19-a oară, Noaptea Devoratorilor de Publicitate, un eveniment dedicat lor și nu numai.

Dacă aș fi fost din București, sigur în acea noapte aș fi fost acolo. Din păcate nu-mi rămâne decât să aștept impresii și reportaje de la acest interesant eveniment și să scriu despre el.

Pentru cine dorește să meargă, biletele sunt disponibile pe http://www.bilete.ro/comanda.asp?eveniment=5678, în oficiile Poștei Romane, în magazinele Inmedio semnalizate bilete.ro, în magazinele Germanos, pe https://www.myticket.ro/evenimente/noaptea-devoratorilor-de-publicitate-sala-polivalenta-bucuresti-07-noiembrie-2014.html și în rețeaua Diverta, Libraria Eminescu și magazinul Muzica.

Vă așteaptă 7 ore de reclame, selectate dintre cele mai bune din lume, 7 ore interactive, inedite, cu premii și divertisment de calitate susținut de DJ Cosmin Cojocaru, de la Radio Zu. What’s Up, Jagermeister Bras Band, MC Razvan Popescu si Flick.

Am început cu un proverb, voi încheia cu un citat:
“A face afaceri fără publicitate este ca și cum i-ai face cu ochiul unei fete pe întuneric. Tu vei ști ceea ce faci, în rest nimeni altcineva nu va afla.” Steuart Henderson Britt

7 thoughts on “Reclama mea preferată

Leave a Reply