Primăvara mea frumoasă

Mi-a bătut la ușă primăvara. Am primit-o cu bucurie, așa cum fac în fiecare an, la început de anotimp, admirându-i ochii de culoarea seninului, respirându-i cu nesaț aroma de iarbă, de pământ reavăn, de brândușe și ghiocei, de mărțișoare, de gânduri frumoase, bucurându-mă că sunteți, că sunt . 
M-am simțit cea mai bogată ființă din univers înconjurată de flori,  îmbrățișată de suflete dragi ce -au șters cu minunate gesturi distanțele de sute de kilometri.  
Vă mulțumesc pentru tot, vouă, celor ce mi-ați făcut primăvara frumoasă,una dintre cele mai frumoase primăveri din viața mea,  lăsându-mi un gând în virtual, pe blog, sau în real, la mine acasă!
 Acestea sunt florile primite de la cei dragi, frezii, lalele, trandafiri, orhidee.
Iți mulțumesc, Adrian-Athos 73! Orhideea ta a ajuns impecabil la mine. Nu se cunoștea că a străbătut două sute de kilometri. Ți-am simțit căldura din fiecare petală. 
Îți mulțumesc, Sorana-Irealia! Felicitarea ta deosebită își va găsi locul într-o ramă ce-mi va aduce mereu aminte de frumosul joc -Gând din cuvânt. Am mângâiat cu privirea fiecare cuvânt trimis de tine, știind că este gândul tău minunat. Mulțumesc, Olimpia – Alma Nahe ! Ți-am recunoscut creația, de a cărei frumusețe  nu încetez să mă minunez.
Alexandra Alistar probabil că știa cât de mult îmi place cartea scrisă, așa că mi-a făcut o mare bucurie trimițându-mi două cărți. 
Surprinzător că mi-a trimis chiar un volum de Eric Emmanuel Schmitt, unul dintre autorii mei preferați. 
Îți mulțumesc, Alexandra Ali! Cea mai frumoasă carte din lume este acum la mine și stă alături de Doamna albă pe bicicleta verde.
Ce cuvinte să mai folosesc pentru a descrie minunățiile de origami trimise de Nicu Despa? Cum vă pot descrie emoția cu care am citit felicitarea primită de la Ioana, dragul cu care i-am privit mărțișorul diafan ca și sufletul său, o fețiță roz, croșetată cu migală. Mulțumesc, Nicu! Mulțumesc, Ioana! Sunteți cei mai frumoși oameni pe care i-am cunoscut vreodată.
Vă mulțumesc și vouă, prieteni dragi care îmi dăruiți cuvinte frumoase, ori de câte ori poposiți la mine pe blog. Vă mulțumesc la toți pentru primăvara asta frumoasă!

18 thoughts on “Primăvara mea frumoasă

  1. Ma bucur ca au ajuns cartile si ca iti plac. Si mie imi place Eric Emmanuel Schmitt si cumnu cred in coincidente, inseamna ca asa a fost sa fie. Lectura placuta! si O primavara minunata!

    PS: Florile si toate martisoarele sunt minunate! O explozie de culoare! :*

  2. De-ai ști ce mă bucur să văd câți oameni continuă să se gândească unii la alții. Gesturile astea, câtă diferență fac. Mai ales atunci când sunt primite cu atâta bucurie.
    Am ajuns și eu la Eric Emmanuel Schmitt, am citit Oscar și Tanti Roz. Nu mi-am revenit încă. Te aștept cu un review la Cea mai frumoasă carte din lume! :)

    • Eu am trecut, cu greu, de Oscar și tanti Roz, am trecut și de Domnul Ibrahim și florile din Coran, de Milarepa și de cam tot ce am găsit de Schmitt, inclusiv Cea mai frumoasă carte din lume. Povești de viata, povesti de suflet, dureros de adevărate.

Leave a Reply