Premiul cel mare

 

blogal-logo
Nu am crezut vreodată că eu, Maria, voi putea scrie pentru un concurs cu altă temă decât una strict literară. Nu mă vedeam scriind pe o temă dată, încorsetată în cerințe, link- uri și impact.

Eram mult prea aeriană, lumea mea de sub Copacul cu Vise era o lume a poeziei, a cuvintelor născute liber, nu la termen, nici legate cu lanțuri sau puse după gratii. În lumea asta a mea au venit tot felul de bloggeri, unii care îmi semănau scriind literatură, alții mai pragmatici având bloguri de nișă, fiecare aducând cu el bagaj de viață, fiecare luând ceva de la mine și lăsându-mi altceva în loc.

Vizitându-i la rândul meu, am văzut că ei fac parte din tot felul de comunități, unde se întrec în a descrie produse și servicii. Am citit unul, două, nouă și mi-am dat seama că aș putea face și eu acest lucru.

A fost primul pas făcut spre Blogal Inițiative, o comunitate de peste 1000 de bloggeri, una dintre cele mai frumoase comunități 2.0, unde scriau o parte din prietenii mei. Am pășit cu timiditate dar și cu dorința de a-mi demonstra că pot scrie și eu ca ei.

A trecut un an de zile de când am scris primul articol într-o campanie de pe Blogal, articol care a și câștigat un premiu la acea campanie. Nu a fost chiar atât de greu cum mi s-a părut la partea de scris.

Mai greu a fost cu partea tehnică, dar cu timpul am învățat, ajutată de cei din echipa de coordonare. Mulțumesc,Cristian Florea!

Într-un an am scris la 30 de campanii, am câștigat 15 premii în produse și în bani.Cel mai frumos premiu a fost primit de la Chinezu, care m-a împroprietărit cu domeniu propriu, ajutându-mi și cu partea tehnică, căruia îi mulțumesc încă o dată pentru tot. Am mai câștigat două tablete, cărți, bani, o trotinetă, produse alimentare și medicamente, un ceas de mână, invitații la concerte.

Am scris totdeauna cu drag, nu neapărat pentru premii, ci pentru temele frumoase din campanii, mi-am păstrat stilul, m-am simțit liberă și am câștigat și marele premiu: încrederea în mine. Mulțumesc, Blogal Ințiative!

Zilele acestea pe Blogal Ințiative se desfășoară campania cu numărul 300, campanie dedicată celor 1063 de bloggeri înscriși, o campanie fără un premiu material, singurul premiu fiind o strângere virtuală de mână a doi parteneri ce se respectă, fiecare având câte ceva de câștigat.

La mulți ani, Blogal Ințiative! Să ne întâlnim cu bine și la campania  cu numărul 3000!

10 thoughts on “Premiul cel mare

  1. Atunci cand ai o pasiune pentru scris, atunci premiul cel mare este persoana care iti citeste ceea ce ai scris. BlogalInitiative nu face decat un mix intre clienti si bloggeri, cei care au de castigat sunt toti, adica BlogalInitiative castiga, clientul castiga semne sociale pe bloguri si desigur, bloggerul castiga premii. Si acest articol este un castig, de aceasta data pentru BlogalInitiative. E destul sa ii mentionezi, ca ei au de castigat.

  2. Frumos început, frumoase premii, dar mai frumoase sunt rândurile scrise de tine.
    Ţine-o tot aşa, şi voi rămâne un cititor înrăit al rândurilor tale.

    Spor şi un călduros
    La mulţi ani Blogal Iniţiative!

    • Mult succes,Gabriel!Sunt convinsă că vei reuși. Dacă te pot ajuta vreo dată, nu ezita să-mi spui.

Leave a Reply