Pentru că te iubesc, îți dăruiesc…o poveste

„Arta nu dorește reprezentarea unui lucru frumos, ci reprezentarea frumoasă a unui lucru.” (Immanuel Kant)

12692_10151786467232705_1858111888_n
Dintotdeauna, privind o bijuterie, gândul m-a dus spre o poveste. Povești cu cele patru zâne ce colindau anotimpurile, făcându-și coliere din mărgăritare, inele de iarbă stropite cu perle de rouă, cercei din cireșe, broșe din flori de in, diademe din aurul firului de grâu, pandantive din chihlimbarul stropului de miere sau brățări din cristale de gheață.

Din toate aceste povești s-a inspirat prietena mea Cristina Nenu, atunci când a început să creeze bijuterii handmade, bijuterii ce îți încântă sufletul și te îndeamnă mai departe la visare.

Fie că sunt lucrate în tehnica quilling sau sunt pictate, fie că sunt lucrate din piele sau rășină, piesele Cristinei Nenu stau sub pecetea unicității, purtarea lor dându-ți acel ceva de care ai nevoie ca să ieși din anonimat, să te simți specială, să fii eroina propriei tale povești.

Azi vreau să dăruiesc cuiva o astfel de poveste, o poveste în care armonia culorilor, frumusețea și finețea lucrării ridicată la rang de artă reușește să vorbească despre un suflet iubitor de frumos, despre migală, răbdare, pricepere, bun gust.

Setul de bijuterii Starlight ales din magazinul de povești al Cristinei, vă va vorbi despre VAVALI, prietena mea caldă și bună, pasionată și ea de quilling, de artă, de frumos.

set-bijuterii-starlight-sbstr-600x600
Aceste bijuterii sunt darul meu pentru Vavali, azi în zi aniversară, un dar  care, chiar de va ajunge cu puțină întârziere, va purta în el totdeauna gândurile mele de bine, dorința mea ca steaua fericirii să strălucească totdeauna pe cerul sufletului său frumos.

 

 

483649_10151273207897705_921554386_nLa mulți ani, Vali!

 

Și fiindcă știu că veți rămâne cu gândul la bijuteriile Cristinei, dați-mi voie să vă ofer posibilitatea de a primi de la mine ceea ce vă doriți.

Alege-ți o bijuterie din magazinul ei virtual,  Velby Shop, scrie într-un comentariu care este aceea, iar pe data de 11 05 2014 voi ruga norocul, prin random, să aleagă la cine va ajunge darul meu, o bijuterie ce va vorbi lumii despre tine, despre frumos, despre prietenie și despre bucuria de a dărui.

Dacă și vouă vă place să dăruiți, nu uitați că până pe 15 mai puteți dărui votul vostru proiectului Semn Spre Carte.

 

10300012_768002443218394_5448990203300632019_n
P.S. Acesta NU ESTE advertorial, l-am scris cu drag, fiind omagiul meu pentru trei suflete frumoase-Vavali, Cristina, Sonia.

UPDATE

Mulțumesc tuturor pentru participare. Câștigătoarea este Poteci de dor

Dat fiind numărul mic de participanți la concurs am decis sa acord trei premii, în ordinea indicată de Random. Felicitări Poteci de dor, felicitări domnilor!

Si pentru că vă iubesc pe toți care ați scris, promit ca veți primi cu toți…ceea ce ați ales.

 

True Random Number Service

List Randomizer

There were 8 items in your list. Here they are in random order:

 1. 4-POTECI DE DOR
 2. 5-VALI CRINTEA
 3. 8-ATHOS73
 4. 3-VAVALY
 5. 1-Soglu Ioana
 6. 2-LAURA LALY
 7. 7-CRISTINA GREEN
 8. 6-ANA

Timestamp: 2014-05-11 18:54:00 UTC

32 thoughts on “Pentru că te iubesc, îți dăruiesc…o poveste

 1. Bijuteriile Cristinei sunt foarte frumoase și au prețuri foarte rezonabile. În magazine, bijuterii de prost gust și calitate slabă, în serie, sunt mult mai scumpe. Mie-mi place setul roșu din piele, colier și cercei,http://www.velbi.ro/shop/bijuterii-piele/set-bijuterii-penelope, cerceii cu flori din rășină, i-aș purta cu mare drag /http://www.velbi.ro/shop/cercei-bijuterii-rasina/cercei-coral/ și brățara, tot roșie, lată, tot cu flori, din piele http://www.velbi.ro/shop/bratari-piele/bratara-piele-red-flowers/.

 2. ei, asta da surpriza. si poveste si bijuterie si gand bun. nici nu stiam la ce sa ma astept de la tine dar m-ai surprins frumos. iti multumesc pentru tot: si pentru poveste, si pentru gand si pentru bijuterii :).
  succes mult artistei care a prilejuit aceste randuri! si chiar iti multumesc pentru informatie. mi-au incoltit ganduri noi si dorinte de creatie mi-au renascut vazand magazinul :).
  imbratisari din suflet!

  • Cu mare drag, Vali! Și din suflet pentru toate trei. Astept cu interes părerea ta. Te poți înscrie și la concurs, să știi.

 3. La mulţi ani pentru Vavaly şi îi doresc mult să se bucure de Dante împreună cu soţul ei.!
  Pe care i-am cunoscut la Bucureşti!
  Frumoasă surpriza ta, Maria!

 4. imi plac bijuteriile sunt lucrate cu multa maiestrie si sunt unicate iar pretul este bun !!as alege Set de bijuterii handmade “Aimi” format din colier la baza gatului si cercei. Colier realizat cu floricele din piele naturala de culoare verde, lant bronz si pietre semipretioase regalite. Lungime totala colier 41cm. Cercei 3cm.

 5. Pingback: Dar din dar | vavaly

 6. Ce mod plăcut de a începe o săptămână! Nu mă ştiam aşa norocoasă…
  Mulţumesc pentru această bucurie, Maria!
  Te felicit şi pentru gestul tău frumos şi le doresc tuturor să le poarte sănătoşi şi fericiţi!

  • Aș vrea să pot dărui întregii lumi…povești. Nu pot totdeauna, pentru că eu îi iubesc pe toți. Si nu sunt Cresus. Mulțumesc !

Leave a Reply