O vrăjitoare iscusită, ce o dă Coty-tă

coty_proba-superblog-parfum-katy-perrys-mad-potion1

Sunt vrăjitoarea Maria, o vrăjitoare rară, așa cum scrie pe firma de afară. Știu să vrăjesc, să fac farmece altora, la toate zbanghiile ce vin la mine să le dezleg de urât, să le aduc înapoi craiul pierdut, să le descânt de trânci sau să scape de bețivi ce vin acasă în brânci.

Știu să fac farmece cu tot ce-mi cade în mână, chiar dacă unii spun că-s vrăjitoarea nebună, când mă văd amestecând picioare de broască cu fire de iască, petale de mătrăgună în apă neîncepută din fântână, când amestec semințe de mere cu dulceață de pere pergamute, să rămână rivalele mute, sau pun fiere într-o linguriță cu miere de salcâm, să întorc înapoi vreun candriu ce a luat-o “rara” pe câmp, lăsându-și ibovnica- nlăcrimată și puțin însărcinată.

De toate fac, dau în cafea, dau în bobi, descânt de deochi și ghicesc chiar și în ochi. Nu mai spun de magii, când fac să dispară verighete și lovele, mii.

Sunt multilateral dezvoltată, cam prea dezvoltată, și chiar dotată… ei nu chiar așa cum eram eu odată, dar fie, există pentru toate o magie.

E musai să fac magia de-ndată, dacă nu vreau să mă văd lăsată de soțul din dotare, ce-i cam apatic și mă privește cu nepăsare, când îmi etalez talentele și formele… fost seducătoare.  Trebuie să fac o magie mare, mare, să nu-mi caut și eu leacul la vreo vrăjitoare, când o pleca nebunul, ca taifunul, după alta mai …fermecătoare.

Imediat voi amesteca ceva, să fac pentru el, o poțiune minune… O poțiune, așa ca și mine, caldă, jucăușă, nebună, cu de toate, să-l înnebunească, să-l dea pe spate, neapărat …la mine-n pat. Până la urmă, asta-i o căsnicie…circ și magie.

Ia, să vedem, ce punem noi în jobenul buclucaș ! Ce-i place drăguțului meu iepuraș?

Știu! Pun o tartă cu vanilie, vanilie adusă de Kity, prietena mea, maseuză în Tahiti, pun și o păstaie de vanilie Bourbon din Madagascar, aromată, luată de la Real, adaug câteva flori de iasomie… furată, niște chihlimbar, chit că am să stric inelul de logodnă, ce are închis în el un bondar.

Ce să mai pun, ce să mai pun, să iasă amestecul bun?!!! A,da! Un bujor, nu de al meu, ci unul în floare, cu miros amețitor, niște mosc… că trebuie neapărat să fie și el în călduri, cum era cerbul, când l-a vânat el…pe blat.

Hai, să mai pun și ceva jucăuș, că așa eram noi de fel. Pun pisica și ursulețul de pluș, însemnând… eu și el. Pun și-o sticlă de vinișor, parfumat cu vanilie mexicană, pentru că se știe, vinul întărește… orice bucurie.

Gata, am terminat! Să trecem la amestecat. Abracadabra! Dabracabrada! Rabdacarabda… rabd și eu, deși ard de nerăbdare, să văd ce-a ieșit din toată tevatura.

Uraaa! De necrezut, din joben a apărut un parfum, și nu unul oarecare, ci unul “beton”, parfum Mad Potion.

superblog-katy-perrys-mad-potion-coty-sponsor-superblogÎl știu, îl știu! L-am văzut la o altă vrăjitoare, cea mai vestită, dintre toate știute… Katy Perry, fermecătoarea de la Coty, din curte. Mi-a pulverizat din tester, pe gât, o picătură ușoară, ce m-am purtat pe loc în plină vară… deși era o iarnă geroasă, afară.

I-am simțit aroma inefabilă, fascinantă, orientală. În ziua aceea a fost ultima oară, când mi-am băgat soțul și rivalele-n boală, neînțelegând misterul, de am devenit alta deodată… zâmbitoare, caldă, frumoasă, fără egal. Dar, acum, s-a terminat! Am parfumul meu personal și plec la… fermecat.

Nu vă mai țin în suspans!  În sfârșit, sunt iar fericită, iar al meu tăuraș, l-am înaintat în grad, nu mai e iepuraș, bine parfumat, după cincisprezece zile de fermecat… e lat în pat.

E adevărat, am terminat și eu poțiunea beton. Dar, mai pardon! Până nu se trezește, alerg și-mi cumpăr cinci sticluțe cu Mad Potion și-l aștept la Coty-tură, dacă iese de sub vrajă și-mi mai face iar vreo figură, vreodată… că-s multă, că nu-s prea dotată.

Hai, ura!Pe altă dată! Mă duc rapid, să-mi schimb firma de la poartă. Scriu: Maria, ce-nvie tot, chiar și șarpele mort, apăsând doar un buton de la sticluța cu parfum Mad Potion.

P. S. La urmă, v-am arătat drumul, să găsiți și voi mai ușor parfumul.

COTY-logo-superblog-proba-2015

*trânci= trânji moldovinești

Articol scris pentru Super Blog 2015

19 thoughts on “O vrăjitoare iscusită, ce o dă Coty-tă

  1. Esti un inepuizabil izvor de voie buna. Ziua inceputa cu o cafea bauta in timp ce citesc cuvintele asternute de tine ca o roua proaspata, promit o zi frumoasa. Zile frumoase si .. parfumate .. iti doresc si tie! gg

    • Mulțumesc,frumos!Vraja funcționează, dacă am reușit să-ți plac, ție, competitoare ca și mine.

    • Măi, Laura,acum îmi dau seama că am spus un secret, dar să știi tu, că nu- mi poate fura nimeni patentul. Nebunia mea nu-i de colea și trebuie spus și ceva în gând. Acum, principalul e să cumpere Mad Potion, iar restul ține de vrăjeala fiecăruia. Mulțumesc!

  2. Daca-nvie si sarpele mort luam mai multe sticle. Haioasa si ingenioasa. Si venim la …vraji.

    • Eu spun să cumperi parfumul, să-l dăruiești celei ce-o iubești să o faci apoi pe nebunul, să vezi apoi cum vine taifunul, ba chiar uraganul Catrina, când ti-o lua parfumul, casa și mașina. Vino, să-ți fac vrăji, mai înainte… de ținut minte!

  3. ..poțiuni pentru încredere mai multă în sine nu știi să faci? As avea nevoie de o doză, măcar una la două zile. Dar …se pare că esti o vrajitoare bună, ca am soluția în timp ce scriu: o am pe Laura …poțiune exemplară. Vindecă instantaneu orice confuzie. Succes, Maria! Efervescentă ești!

  4. Pingback: Superblog | Proba 8. Vrei să fii magician?

Leave a Reply