O dulceață de fată și-un munte de sănătate

 

store_logo_ghioci

Sunt o dulce. Cea mai dulce ființă din lume. Atât de dulce încât uneori când e foarte cald afară, miros a zahăr ars. Mmmm! Cine n-ar vrea să fie o dulceață de fată, așa ca mine! Or vrea altele, că mie îmi e de ajuns la cât de zaharisite îmi sunt toate rotițele, conductele, sinapsele, derma, capilarele și tot ce-i făcut din ceva prin care trebuie să circule vagonul cu zahăr din trenul numit sânge.
Mi-au tot spus unii că sunt o dulce, începând de la primul bărbat până la ultimul amant. Eu nu-i credeam. Îmi spuneam la rândul meu că vor doar să mă ducă cu zăhărelul, până-și ating țelul.

Da, până la urmă cred că aveau dreptate, drăguții de ei. Mi-a confirmat-o chiar doctorul meu care mi-a spus, după ce mi-a văzut analizele, că eu nu am zahăr în sânge, am sânge în zahăr.

Mi-a recomandat pe loc … HIMALAYA. Upss! Bun așa!Mă și vedeam urcând munții, albindu-i și mai tare cu stropii mei de zahăr cubic ce mi-ar fi țâșnit prin piele de atâta efort.
– Himalaya, am repetat eu, așa departe trebuie să plec ?
– Himalaya, numai că nu te duci tu la ea, ci vine ea la tine, a repetat nenea doctorul amuzat, întinzându-mi o rețetă pe care scria Diabecon, produs de Himalaya, companie ce produce suplimente alimentare cu ingrediente 100% naturale și produse pentru îngrijire personală cu ingrediente active 100% naturale, inspirate de principiile medicinei Ayurveda .

10259707_304666419681544_6040587412705739985_n

Din ziua aceea am început să-mi tratez diabetul cu Diabecon, un antidiabetic herbomineral ce conține Gymnema sylvestre care regenerează celulele pancreatice, stimulează secreția de insulina, Commiphora wightii (Guggul) ce reduce nivelul colesterolului și al trigliceridelor prevenind complicațiile cardiovasculare completat de Momordica charantia (Memordica) – numita și “insulina vegetala și Pterocarpus marsupium care reduce absorbția glucozei din tractul gastrointestinal și crește secreția de insulină.

Căutându-l în magazinul hboutique.ro, am descoperit în portofoliul acestora o gamă întreagă de suplimente alimentare de care are nevoie organismul unui diabetic. În primul rând renumitul Liv 52,  hepatoprotector natural de excepție, Septilin pentru creșterea imunității, Rumalaya pentru mobilitatea articulațiilor și cel mai important pentru un diabetic cât și pentru cei ce au probleme cu greutatea AyurSlim, care acum este la promoție, unul plus unul gratis.

Am să mai scriu doar că la Himalaya găsiți produse de îngrijire pentru copii, de îngrijire personală, chiar și produse de îngrijire pentru animale, apoi, în speranța că v-am făcut curioși, vă las pe voi să descoperiți printre cele 200 de produse, pe cel de care aveți nevoie pentru voi și pentru sănătatea întregii familii.

Eu vă doresc să nu aveți nevoie de medicamente pentru sănătate, să aveți nevoie doar pentru frumusețe și pentru o funcționare la parametrii normali, că apoi, oricât ai fi tu de dulce, căruța se cam duce. Ia, vezi tu, preventiv, găsești și suplimente pentru așa ceva …!!!

 

10156039_608894005867875_3404749837496156474_n

Surse foto

1- arhiva personală- farmacia mea de zi cu zi

2- www.facebook.com/HimalayaHerbalHealthcareRomania

 

Articol scris pentru campania  de pe BlogalInițiatve- Himalaya îți oferă produse pe care sigur ți le dorești

 

7 thoughts on “O dulceață de fată și-un munte de sănătate

  1. Maria, să știi că și noi folosim produsele lor și chiar ne plac, sunt bune și fac ceea ce zic că fac. Pentru Emilia, in special, care are un an, nu vreau să o îndop cu tot felul de siropuri și medicamente sintetice complet. De când a făcut bronșita, acum căteva săptămâni, luăm toți 3 Septilin de la Himalaya, pentru întărirea sistemului imunitar. Deocamdată merge.

    • Sunt foarte bune pentru copii, și nu numai.Le-am folosit și noi la un pici. Pentru tuse îți recomand Koflet.

Leave a Reply