Nonconformista din dulap.

about-wardrobe

Nu mi-a plăcut niciodată să port o uniformă. De fiecare dată când mi s-a impus asta, la școală, la servici, sau în mai știu eu ce ocazie, îmi simțeam personalitatea anulată, mă simțeam un număr fără identitate, nu o ființă bine definită.

Căutând să scap de banal și uniformitate, adăugam mereu ținutei impuse un mic amănunt, care să-mi dea senzația că eu sunt altfel, că sunt specială, dar mai ales că sunt eu, o nonconformistă elegantă: un guleraș brodat la uniforma de școală, o aplicație delcro sau un accesoriu în ton cu ținuta la îmbrăcămintea de servici. De multe ori am fost foarte încântată de vreo nouă achiziție vestimentară, încântare care-mi dispărea subit în clipa când vedeam același model purtat de altcineva.

Pentru mine, pentru alte femei ca și mine, care doresc ca ținuta lor să fie unică, specială, deosebită, a fost deschis shop-ul online Wardrobe, unde posibilitatea de a găsi două produse la fel este de 1 la 10 milioane.

Tot ce este în acest minunat dulap de rochii este unicat și de bun gust, atribute date de calitatea materialelor folosite  și a cusăturilor, branduri exclusiviste ca A Cuckoo Moment, Isharya, La Kore Milano, Atos Lombardini, Bruuns Bazaar, Baum und Pferdgarten, Rocio, sau Only E.T will Judge me contribuind la crearea unor piese nemuritoare, care nu se vor demoda în sezoanele ce vor urma după achiziția lor.

De notat că fiecare produs, alături de preț și numele firmei, are o descriere a materialelor din care este manufacturizat, a culorilor, a dimensiunilor.

Achiziționare online a unui produs se face ușor, trebuind mai întâi creat un cont cu adresa de livrare, livrare ce este gratuită și executată prompt în maximum trei zile lucrătoare, beneficiind de consiliere începând de la plasarea comenzii până la destinație, consiliere ce privește  mărimea aleasă, modul de purtare și accesorizare, felul ambalării, posibilitatea returnării, produsele putând fi returnate fără a trebui să dai explicații.   

Având garanția unicității, pentru a-mi asorta atitudinea cu primăvara de afară, mi-am ales de pe rafturile Wardrobe B un pulovăr fin cu textura discret paietată, ce-mi va conferi un aer proaspăt și chic, putând fi purtat atât la birou cât și pe stradă.

pulovar_crem_oversize_cu_guler_in_v_

Puloverul  îl voi purta deasupra unei unui tricou în țintele căruia se vor reflecta toată paleta de culori a primăverii plus zâmbetul meu fericit pentru noul look special.

img_2056_resizeÎmpreună cu  pantaloni 3/4, cu croi drept, buzunare laterale, fermoar ascuns, găici pentru curea și print cu flori bleumarin îmi voi crea o ținută  primăvăratică.

pantaloni_albastrii_cu_print_flori_3_4_bp

scoasă în evidență de o brățară Louvre Resin Albastra, din rășină translucidă albastră, prelucrată manual și acoperită cu aur de 18k .

isharya_bratara_blue_lapis_frosted_resin_matte_24k_gold_plated_brass_700ron

Prin designul său, brățară  Louvre este detaliul perfect pentrua completa cu eleganță ținuta mea spectaculoasă, dar mai ales pentru a-mi evidenția personalitatea mea neconformistă.

Cu Wardrobe B știu că primăvara asta voi fi unică, pentru că așa cum au spus ei: “O haină sau o bijuterie reprezintă mai mult decât o marcă sau un logo recunoscute într-un grup de oameni.”

Dacă vreți să vă convingeți de adevărul spuselor lor, îi găsiți aici, puteți afla noutăți de pe pagina lui de FaceBook și vă puteți convinge, atingând produsele, în locația deschisă în Galeriile Victoria 46.

Pentru a afla povestea frumoasă ce stă în spatele Wardrobe B, vă sfătuiesc să citiți interviul acordat de Raluca Bârchi, frumoasa lui deținătoare,  revistei Elegantine, în numărul din aprilie. Pentru că mi-a plăcut atitudinea doamnei făță de afacerea sa și față de client, îmi permit să citez câteva rânduri din interviu, rânduri care sper să vă convingă că Wardrobe B. este magazinul de care aveți nevoie pentru a vă exprima personalitatea:

Nu vrem  doar să vindem, vrem să explicăm că sunt importante alegerile vestimentare pe care le facem noi ca oameni. Funcționăm ca un consilier vestimentar, care contrar conștiinței colective, nu e cel mai extravagant și de neatins lucru. Ai nevoie de el precum ai de avocat sau medic.” revista Englantine

10172799_730827550270646_3338725728294619671_n

3 thoughts on “Nonconformista din dulap.

  1. Maria, frumoasă și eficientă prezentarea Wardrobe! :) Ador brățările! Brățara Louvre Resin Albastră îmi place foarte mult, este carismatică! :)

  2. Eu am iubit uniforma, oricare dintre ele. Pentru mine există un timp pentru şcoală, servici, distracţie, şi-mi place să-l definesc şi prin îmbrăcăminte. Iubesc articolele de îmbrăcăminte, ca multe femei, de altfel

Leave a Reply