Mulțumesc

 

pentru-prieteni-va-multumesc_fd3db8f553efd5“Vă mulțumesc, prieteni, pentru susținere! Am reușit să…” cu aceste cuvinte am încheiat ultima probă din Superblog 2015. Nu am scris intenționat și ce am reușit, pentru că nu știam încă rezultatul final.Voi termina articolul aici…

…am reușit să termin concursul pe locul doi.

…am reușit să mă țin de promisiunea făcută fiicei mele, Lavinia, care la-nceput de competiție mi-a spus: “Ori scrii de plăcere, ori îți tai cablul de internet de dincolo de ușă!” Am scris de plăcere.

…am reușit să scriu cu umor, chiar dacă numai de râs nu mi-a ars uneori.Trebuie sa-i mulțumesc pentru asta domnului Cristian Herțug. ‘mnealui m-a învățat cum trebuie să fie un advertorial, de asemenea îi mulțumesc și Cameliei Sima- psi care m-a învățat să pun produsul pe primul loc și povestea apoi.

…am reușit să mă autodepășesc, sărind de pe locul douăzeci direct pe podium. Saltul este notabil, dacă mă gândesc că am început concursul cu magnifica nota de 65 luată de Șeherezada mea.

… am reușit să rămân eu, fiindu-mi indiferent premiul sau locul, scriind cu sinceritate, păstrând stilul blogului.

… am reușit să nu mai fiu afectată de deciziile juriilor, deși de multe ori mi-aș fi dorit să știu de ce.

… am reușit să fac rost de bani pentru sacul lui Moș Crăciun. Mulțumesc, Superblog 2015!

26 thoughts on “Mulțumesc

 1. De când aștept acest moment! Ți-am spus sari și tu m-ai întrebat: Cât de sus? Cât mai sus, Maya. Felicitări. Aștept să citesc impresii și să văd momente fierbinți de la gală. Neapărat.

  • Ehei, Urieșule!De ai ști tu de câte ori te-am boscorodit eu!Dacă nu ai fi fost tu, nici eu nu boscorodeam, nici tu nu aveai pe cine sa feliciți azi. Îți mulțumesc! Cât despre momentele fierbinți de la gală, îmi pare rău pentru tine, dar nu mă duc. Poate data viitoare…

  • Mulțumesc, Athos73!Asta-i părerea ta!Știu pe cineva care și-a dorit sa câștig titlul de bloggger partener, nu pentru că am scris bine, ci pentru a nu mai participa data viitoare.

  • Mulțumesc, Radu!Să-ajungem sănătoși la anul! Mi-a făcut mult bine competiția asta. Am uitat de multe, dar în primul rând m-a ajutat să mă reîntâlnesc cu …mine. Sănătate îți doresc și succes!

 2. Maria draga, SuperBlog iti multumeste tie! Pentru timpul si energia pe care ni le-ai dedicat, pentru articolele memorabile, pentru exemplul de perseverenta.
  Felicitari pentru rezultat! Sa-ti poarte noroc! :)

 3. Daca eram in locul Laviniei….iti taiam de mult cablul. Acum…”cine te recomanda?/ Vocea si talentul./Putin,foarte putin. Aici scrie…” In tara romaneasac e greu.Asa ca….tu esti campioana. Pacat ca n-o sa apucam sa traim intr-o altfel de lume.

 4. Felicitari pentru reusita. Cred ca te simti minunat!
  Ma bucur din suflet pentru tine!
  O luna decembrie cat mai frumoasa!

 5. Felicitari pentru reusita! Este o mare realizare ce denota ca esti un blogger ce merita citit. Deci, sa ma apuc de citit articolele tale :)

  • Mulțumesc pentru urare și apreciere!Sper să vă placă câte ceva de pe crengile Copacului cu vise.Vă aștept cu drag!

  • Mulțumesc, Alina! Poate data viitoare.Oricum v-am urmărit pas cu pas, poza cu poza și m-am bucurat alături de voi,

Leave a Reply