Modele de genți damă care se poartă în sezonul rece

12688084_1691656721119455_2183779511292388182_n

Fiecare sezon nou aduce noi modele de genti dama care vor fi in mare cautare in acel sezon. Pentru a fi in pas cu moda aflati care sunt cele mai noi tendinte in categoria genti dama pentru sezonul toamna iarna 2016/2017.

 

Gentile sac sunt una dintre modelele care inca din sezoanele anterioare sunt la moda. Aceste genti tip sac, satchel bag, au forma unui saculet, de regula se inchid prin tragerea unui snur. Sunt la moda atat gentile sac dimensiuni mici cat si cele de dimensiuni mai mari.

filename_0geanta-rucsac-negru-reversibil-piele-ecologica-lecia-dianac

 

Gentile de mana intotdeauna au fost la moda, insa in acest sezon sunt la moda in special cele de dimensiuni mici. Gentile de mana mici sunt foarte practice. Gentile mari, gentile supradimensionate vor fi inlocuite de gentile de mana mici.

 

Gentile de umar vor fi iarasi in topul preferintelor. Femeile carora le place sa aiba mainile libere,  femeile care au foarte multe activitati pe durata zilei, opteaza pentru gentile de umar si nu pentru gentile de mana.

 

Gentile dreptunghiulare au ramas preferatele femeilor din domeniul business. In special in sezonul rece gentile dreptungiulare vor fi la moda, in diferite culori, cu diferite imprimeuri.

 

In ceea ce priveste forma gentilor dama, gentile trapez vor ocupa un loc important in tendintele modei. Desi gentile trapez sunt clasice, se enumara printre gentile cu forme traditionale, totusi sunt elegante, moderne.

 

Se poarta si gentile cu forma rotunjita, acestea in comparatie cu gentile dreptungiulare, sunt pentru femei carora nu le plac liniile exacte, formele bine definite. Gentile rotunjite sunt ideale pentru tinute casual, sunt si genti de mana si genti de umar.

filename_0geanta-taupe-maro-tip-barrel-bag-piele-naturala-anette-1

 

Gentile rucsac sunt un alt model de geanta care sunt la moda. In acest sezon rece vor fi la moda acele modele de rucsace care se pot combina cu diferite stiluri de tinute.

 

Pentru a vedea aceste modele de genti dama din colectia de genti din sezonul rece, va recomandam magazinul online Zebras. Aici puteti alege dintr-o gama larga variata de genti din piele naturala si piele ecologica din cele mai noi colectii.

 

 

 

 

 

Leave a Reply