Manna, zâna ce-ți face viața frumoasă

Azi vreau să vă fac cunoștință cu … o zână! O cheamă Manna și mi-a adus-o Moș Crăciun. A stat cuminte sub brad, așteptând răbdătoare  ziua în care voi avea în sfârșit timp și pentru ea, dar mai ales pentru mine.

Ziua asta a fost ieri, când a trebuit să strâng bradul, când globulețele nu au mai acoperit cu strălucirea lor tot griul unei ierni anoste.

Totdeauna, când desfac bradul, am sentimentul că năvălește iarna în sufletul meu.Iarna aceea, fără zăpadă, fără soare, fără culoare, iarna aceea când frigul își ia teritoriul în primire începând cu mâinile, ochii, sufletul. Ei, bine, anul acesta am fost altfel.

În locul bradului, a rămas ea, zâna Manna. Nu avea în mână o baghetă fermecată, ci un pachețel, pe care mi l-a întins, spunându-mi: Hai, Maria, zâmbește! Sunt aici ca să-ți fac viața frumoasă!  L-am deschis neîncrezătoare, nemaicrezând demult în minuni. De data asta, recunosc, m-am înșelat. 12494306_1757845311094431_1904968950_o   Din pachețelele frumos ambalate s-a risipit în jurul meu un amestec de arome, calde, bucurându-mi ochii și sufletul. Nu mai era iarnă, nu mai era frig. Nici eu nu mai eram în camera rece și goală.

Eram pe undeva, printre portocali înfloriți, bucurându-mă de soare, inspirând aromă de bergamote exotice, simțindu-mă ușoară, plutind chiar de mână cu Manna, zâna săpunurilor naturale.

12489816_1757845347761094_195941443_o   Dolce vita există! Este un săpun natural creat de Manna, săpun ce îţi răsfaţă trupul cu portocală îmbietoare, pergamută exotică, cacao organic şi zahăr brun.

Uleiul de portocale are efect revigorant, stimulând sistemul circulator şi producerea de celule noi. Rezultatul: nu vor apărea cicatrice cauzate de întinderea pielii. Uleiul de portocale este benefic pentru toate tipurile de piele: calmează pielea uscată, obosită şi crăpată; contractă porii şi ajută la echilibrarea secreţiei de sebum – cel mai bun tratament pentru pielea ta, dacă e grasă sau pătată. Portocala usucă zgrăbunţele şi estompează pistruii de pe faţă.

Bergamota alungă stresul şi depresia. Proprietăţile sale de curăţare şi calmare o fac eficientă în tratarea diferitelor afecţiuni ale pielii. Este, de asemenea recomandată în cazul înţepăturilor de insecte Dolce Vita iubeşte toate tipurile de piele în mod egal, dar are rezultate cu adevărat spectaculoase pentru pielea uscată şi sensibilă , dăruindu-i o incredibilă fineţe şi o reînnoită elasticitate.

Dolce Vita are atâtea efecte minunate… iar antioxidanţii din cacao sunt cireaşa de pe tort

Am preluat citatul de mai sus de pe blogul  Andreei Varga-Darabos, mannasapun .ro, un blog care pe lângă produse cosmetice naturale, promovează și un stil de viață sănătos, departe de chimicale și de tot ce este nociv în viața noastră de zi cu zi. Vi-l recomand cu multă căldură, cu aceiași căldură recomandându-vă și produsele de pe site.

Eu le-am încercat, de aceia am scris acest articol!  Nu este un advertorial. Am scris din convingere. Aștept si părerea voastră! Zânele există, să știți! Și minunile… și Dolce Vita!

coco-csomag-termeszetes-szappanok

 

7 thoughts on “Manna, zâna ce-ți face viața frumoasă

  1. Nu am încercat până acum aceste săpunuri dar le voi caută. Eu am mai cumpărat din timp în timp astfel de săpunuri naturale din farmacii și mi-au plăcut.

  2. cumatra si părietena mea este indragostita de produsele astea si eu tocmai ma pregatesc sa imi aleg niste produse sa facem o comanda comuna. eu sunt convinsa ca sunt bune, am intrat si eu pe blogul lor si au informatii f utile. ma bucur de confirmarea ta, frumoasa coincidenta :).
    lucrurile astea marunte ne fac sa ne mai bucuram si noi de viata si sa ne mai indulcim traiul.

    • Deci, Vavali ai reținut că acest articol este scris ca apreciere a ceea ce am primit și am folosit.Sper să vă placă si vouă!

Leave a Reply