#MancareCuNotificare – de la Caroli pentru fiecare

 

background-header-carolimetruCu o vechime de 20 de ani pe piața românească, firma Caroli, cea mai populara marca din portofoliul Caroli Foods Group, continua să surprindă cu grija deosebită pentru calitatea și siguranța produselor sale.

Nu voi vorbi astăzi despre calitatea produselor, nici despre conținutul de 90 % carne sau despre gustul care satisface și pe cel mai pretențios consumator.

Azi voi scrie despre noul ambalaj al salamului Semenic Extra de Caroli, ambalaj inteligent  care iți notifică când produsul nu este ținut la temperatura optimă de păstrare de 2-8°C.

Notificare este data de eticheta  cu cadran termosensibil, denumit generic...CAROLIMTRU TERMIC*, cadran ce-și schimă culoarea în funcție de temperatura la care este păstrat produsul :  sub 8°Care culoarea verde, peste 8° eticheta se colorează în galben.

17577789_742708785877303_1646885168_n

Poza personala cu eticheta revolutionara

Cum de fel nu-mi place să scriu despre ceva ce nu știu, am plecat în căutarea etichetei minune. Mi-a zâmbit verde din raftul cu salamuri, zâmbet ce m-a determinat să o pun în coșul de cumpărături. Știam că voi întârzia  mult la cumpărături, așa că așteptam cu nerăbdare să primesc faimoasa notificare. Și am primit-o, cam peste o oră, când zâmbetul pălise, devenind galben, atenționându-mă că produsul nu a fost păstrat la temperatura optimă. Arata cam așa…   Deci, eticheta era funcțională, arătând încă o dată grija celor de la Caroli pentru calitatea produsului începând de la producție, ambalare, transport până la depozitare, atât în vitrinele frigorifice din magazine, cât și în frigiderul consumatorului.

Eticheta a căpătat culoarea verde, acasă, în frigider, fără a fi modificată calitatea produsului. De subliniat este faptul că acest inteligent CAROLIMTRU nu înlocuiește termenul de valabilitatea al produsului, ci doar atenționează dacă nu este păstrat în condiții optime.

carolimetru-termic-servetel  Felicitări Caroli, pentru  #mâncarecunotificare, siguranță pentru fiecare! Am apreciat faptul că nu ați schimbat prețul salamului Semenic, prin adăugarea acestui CAROLIMETRU TERMIC.

 

2 thoughts on “#MancareCuNotificare – de la Caroli pentru fiecare

  1. Pingback: Castigatori campanie Descopera singura #mancarecunotificare - Blogal Initiative

Leave a Reply