Leacul fericirii-Slim Duo Forte

Cănd l-am întalnit pe el, pe actualul meu iubit, nu aveam de unde să știu că mă voi schimba întratât încât să nu ma mai recunoască nici cei din jurul meu, nici chiar eu.Totul a venit pe neașteptate, de la simple vorbe, un hohot de ras, de la primul dor pana la primul te iubesc. Apoi am vrut mai mult, am vrut să mă țină de mână, să mă ia de după mijloc, am vrut să-i simt inima bătând lângă a mea. 
Am vrut, dar gândindu-mă la cum arata el și la cum arăt eu, am inceput să dau înapoi. Îmi închipuiam cum se va chinui să -mi cuprindă talia, cum i se va impiedica palma de denivelările de pe burtica, cum îmi va simți sub degete celulita …nu , era prea mult pentru mine. Știind că un barbat se îndrăgostește mai întâi de ce vede cu ochii , trebuia să dau înapoi sau să lupt. Prea târziu să dau înapoi, îl iubeam deja și nu-mi închipuiam viitorul fără el , așa că am ales să lupt.
Trebuia să dau cateva kilograme jos, trebuia să-mi anihilez pofta nebună de dulciuri , pofta de mâncare chiar și din plină noapte.Trebuia să fac ceva pentru mine. Am început să întreb în dreapta și-n stânga. Fiecare venea cu câte-un sfat care de care mai năstrușnic…să beau otet, să mănânc zeci de lămâi, să alerg în jurul orașului, să trec Dunarea înot, câte și mai câte. 
Și iar mi-a venit să renunț la tot, noroc însă de prietenii mei de pe MWB care auzindu-mi dorința și suferința m-au întrebat dacă știu ceva sau Totul despre Consultanta Nutritionala oferita de Slim Duo Forte!
Nu știam, dar am trecut imediat la studiat oferta lor de Consultanta Nutritionala si Dieta Personalizata!
Am văzut că se poate slabi sănătos cu produse 100% naturale, cu o dieta personalizata dupa tipul propriu de metabolism, că o poți face fară teama efectului yo-yo, învățând să ai un nou stil sanatos de viață. Nici nu am mai stat pe gânduri și am început să respect sfaturile consultantului nutriționist și să iau Slim Duo Forte
Dupa trei luni de zile slabisem kilogramele propuse, aveam un chip ce radia de sănătate și fericire, dar cel mai important era că nu mai aveam niciun complex în brațele iubitului meu ce nu înceta să mângâie un corp superb. Mulțumesc,programului personalizat Slim Duo Forte! Te voi recomanda, ori de cate ori voi avea ocazia.
 

Leave a Reply