La mulți ani, femeie plină de farmec!

Femeie-maci-rosii

“Omul frumos nu este vizibil, el nu are imagine, el țâșneste, în aparență, într-un gest mic, iar gestul ăla, pentru tine, este izbăvitor și-ți persistă în suflet toată viața, ca o icoană.” Dan Puric

 

România este țara, unde Domnul a ales
Să sădească bogăția ce-a găsit-o-n univers.
Munte, mare, râu, câmpie, toate ni le-a dăruit
Raiul l-a mutat cu totul pe pământul meu iubit…

 

…și pentru că raiul trebuia locuit, Dumnezeu a hotărât, în a opta zi de la facerea lumii, că el trebuie locuit cu femei unice, pline de farmec, femei ce vor ști să treacă peste vremuri și vremi, ducând mai departe o seminție aleasă.

Româncă este femeia fragilă din brațele calde ale bărbatului, femeia puternică din spatele lui, este femeia care știe să-și strige iubirea în cele patru zări, tandră și pasională, ce poate să–și ascundă plânsul și suferința undeva între ridurile adânci ale sufletului, umărul ei devenind stâncă de sprijin pentru cel drag aflat în suferință.

Ea este asemenea unei catedrale, frumoasă la exterior și plină de lumină la interior, lumină ce o dăruiește zâmbind, râzând, mângâind, alinând, compătimind.

Femeia română este elegantă, plină de feminitate, frumoasă prin simplitate, ce știe să-și pună frumusețea în valoare indiferent de oră sau eveniment, indiferent dacă este îmbrăcată în blugi sau rochie de seară, în uniforma de serviciu sau costum de baie.

 

 

Un adevărat standard de frumusețe, românca se remarcă peste tot pe unde-și poartă pașii, atât prin aspectul fizic de care știe să aibă grijă, cât și prin ținuta interioară, demnă, mândră, caldă, prietenoasă.

Farmecul ei ține de încrederea în forțele sale, de crezul ei în Dumnezeu, de bunul simț, dar mai ales din calitatea ei de a fi femeie adevărată, îngrijită, care deține secretul tinereții fără bătrânețe.

Femeia asta adevărată, plină de farmec, sunt eu, tu, ea, ele. Sunt mamele noastre, surorile noastre, prietenele noastre. Sunt toate româncele, pline de farmec, de aici și de pretutindeni.

Dacă mai sunt și altfel de femei române, iertați-le! Sunt și ele tot femei și fac ce vor cu farmecul lor.

La mulți ani, româncă frumoasă! Nimic nu ar exista fără tine!

Sursă foto maci: elldor.info

15 thoughts on “La mulți ani, femeie plină de farmec!

 1. Chiar m-ai fermecat cu Farmecul tau !
  Esti intr-adevar o romanca frumoasa,Maya !
  La multi ani !

 2. Felicitari, Maria! Este un articol minunat, ca si tine! Emotioneaza si se vede talentul!

  La multi ani si o primavara frumoasa, plina de bucurii si culoare!

  • Mulțumesc, Alexandra!La mulți ani, fată frumoasă!Tie, Emei, mamei tale si la toate femeile din viața ta!

 3. Ai captat perfect frumusetea fermecatoare a femeii romance. Frumusete ce are un aliat de baza:Farmec.Frumusetea naturala sustinuta de natura. La multi ani,romanca frumoasa.

 4. Fermecătoare ca întotdeauna! Româncele au fost întotdeauna frumoase., şi în suflet şi în esterior. Să o vezi pe buna la 90 de ani ce faţă are. A folosit crema Farmec din tinereţe. Nici nu ştiu ce să cred…..acesta să fie secretul sau este genetic?

  • Sigur , Nicu, că este meritul cremelor Farmec. Prin ingredientele de bază, ele acționează la nivel celular, încetinind îmbătrânire. Să mă vezi pe mine cum o să arăt la 105 ani…

 5. Pingback: SuperBlog | Proba 4. Care este secretul frumuseții româncelor?

Leave a Reply