iPhone 6 – mărul ispitei de la QuickMobile

A devenit truism adevărul că trăim în era vitezei. Cu toate acestea, a trebuit să recunosc încă o dată valabilitatea acestei aserțiuni aflând despre noul model de iPhone 6 adus în România de cei de la QuickMobile, unul dintre cele mai importante magazine de IT&C din mediul online din țara noastră.
iPhone 6, noul telefon de la Apple este prezent din data de 19 septembrie pe rafturile magazinului Quick Mobile, având deja în câteva zile peste 1500 de fani.
Este de apreciat viteza în care România a fot trecută pe harta distribuitorilor de iPhone, ținând cont că pentru un astfel de telefon în Londra se stă la cozi lungi de peste un kilometru, și este și explicabil interesul pe care îl are pasionatul de telefoane marca Apple, noul telefon având un nivel înalt de securitate prin de Touch ID si Passbook cu tehnologia NFC, putând printr-o simplă atingere să plătești în magazine și-n alte aplicații, el având un cip numit Secure Element care criptează toate informațiile sensibile legate de plăți. Cardurile sunt adăugate în telefon printr-o simplă fotografiere.

iPhone 6 are o greutate de 129 de grame, fiind disponibil în trei culori, alb, gri, auriu.Ca și caracteristici tehnice are un ecran mare din sticlă ultra rezistentă, îmbunătățită cu ioni- istrengthened glass, de 4.7 inci, cu o rezoluție de 750 x 1334 pixeli, în care densitatea este de 326 pixeli per inch.

iphone-6-128gb-lte-4g-gri_12071_3_1410348818

Sistemul de operare este iOS8, cu un processor A8, dual- core de 64 biți, 1GB memorie RAM si un spațiu de stocare de 16.64 /128GB.

Smartphone-ul este dotat cu o cameră primară de 8MP,diafragma f/2.2 și auto-focalizare cu detecție de fază. În plus, face panorame de până la 43MP. Camera secundară are doar 1,2MP.

Pentru pasionații de filmulețe, iPhone 6 permite înregistrarea de imagini la 1080p cu 60 și 30fps. Pe slow motion, se filmează cu 120fps sau 240 fps, însă cu o rezoluție mai mica.

Prețul noilor telefoane sunt cuprinse între 3.500 de lei, cel mai ieftin model, iPhone 6, cu capacitate de stocare internă de 16 GB și 5.000 cel mai scump model, iPhone 6 Plus cu capacitate de stocare internă de 128 GB.

Studiindu-i atent caracteristicile, mi-am spus că  acesta este iPhone-ul ce s-ar asorta perfect personalității mele. Pot să vorbesc, fără să se descarce timp de 14 ore, am spațiu suficient să-mi stochez zeci și zeci de poze făcute, are GPS în caz că nu nimeresc adresa, are și “co-procesor de mișcare”, care este cuplat cu barometru.

Cele doua pot face diferența dintre o alergare și un mers pe bicicletă, numărând pașii pe care îi faci, dar cel mai tare mi se pare faptul că nu mai trebuie să caut bănci și bancomate atunci când vreau să-mi cumpăr câte ceva… și vreau cam des, recunosc.

Acum, de exemplu, vreau iPhon-ul 6, negru, să-l pot asorta la orice. Până voi face rost de bani, voi încerca să las un comentariu la articolul scris de Cristian Birta și poate voi avea șansa ca “oglinda, oglinjoară” să răspundă că…Maria “va avea primul iPhone 6 din țară”.

Hai, încercați-vă și voi norocul! Merită să visați și să aveți o așa bijuterie. Quick Mobile vă așteaptă!

4 thoughts on “iPhone 6 – mărul ispitei de la QuickMobile

  1. Chiar îţi doresc un iPhone 6 negru. Dar din păcate am văzut deja două la nişte puşti din Constanţa, aşa că nu o să fie primul! :)

Leave a Reply