Interviu imaginar

Pe blogul său  de Hipertensiv, Dan lasă niște întrebări provocatoare de zâmbete și de pus minte pe bigudiuri. Fiindcă nu rezist la astfel de provocări, voi încerca să răspund la întrebări, nu înainte de a sublinia dorința autorului de a nu considera acest exercițiu o leapșă. Este, sau mai bine zis a fost, tema psilunelii din această săptămână, temă la care Dan a scris un interviu ratat. Așa spune el. Eu spun că este un interviu adevărat, deci îi voi răspunde cu toată seriozitatea de care sunt în starea asta… de răs.

 1. Ce ai face dacă ai ști absolut sigur, dincolo de orice dubiu, că este imposibil să eşuezi ?

Aș învăța șă trag la țintă. Cu pușca, cu arcul, cu ciocanul, cu … Nu contează cu ce! Ținta contează.

2. Dacă ai fi Victor Slav, ai fi rupt-o-n bătaie până acum pe Bianca Drăgușanu ? Ai lua în calcul să o bați astăzi, imediat ce dai ochii cu ea ? Plănuiești să faci asta începând de mâine ? Dacă nu, de ce ?

Cine-s ăștia? La ce echipă joacă? Știu nu se răspunde la o întrebare cu altă întrebare, dar dacă ei sunt  neica nimeni eu cum să-i bag în seamă!

3. Alege un personaj suficient de vizibil în mediile de comunicare din România care crezi că ar fi potrivit pentru a fi imaginea unei campanii care să militeze pentru legalizarea eutanasierii oamenilor;

V.C. Tudor

4. Comentează afirmația „Femeile cu sâni mici nu știu să calce pantaloni la dungă”;

Afirmație adevărată în cazul în care dunga se calcă între sâni.

5. Monet sau Dali?

Monet

6. Dacă ai avea puterea asta, cu ce te-ai înzestra în plus : a treia mână sau al treilea ochi ? (se acceptă și alte variante – exclus : a doua gură !!!)

A treia ureche pentru al treilea telefon

7. Dacă reîncarnarea ar fi o teorie demonstrată ce crezi că ai fost într-o viață anterioară ? Ce ți-ai dori să fii într-o existență viitoare ?

Balenă. Psiriduș.

  8.Care este principalul lucru ce îi lipsește românului pentru a se declara ca fiind fericit ? Dar somalezului ?

Pentru a fi fericit românului îi lipsesc 365 sărbători legale. Pentru a fi fericit somalezului nu trebuie să-i lipsească un bob de fasole, rația pe o săptămână.

   9. Dacă ai avea această opțiune, ce ai alege între a fi rentier și a obține fix aceeași sumă având un job plăcut, lipsit de stress?

Rentier. Dacă job înseamnă muncă să știi ca este un virus.

“A apărut un nou virus având denumirea: “munca”. Dacă primești vreo “munca” de la vreun coleg sau de la șeful tău, sub nici o forma nu te atinge de el! Acest virus poate distruge complet viata ta personală. Dacă vei considera că ai fost infectat, ia-ți urgent haina și 2 prieteni, duceți-vă la primul bar și încercați să vă devirusați. Comandați 3 pahare de ceva, repetați de 4 ori, după care veți constata că “munca” s-a șters complet din capul vostru… Trimite urgent acest e-mail cel puțin la 5 prieteni. Dacă observi ca nu ai 5 prieteni, atunci ai fost infectat cu virusul “munca” și acesta îți guvernează deja viața. Motto: Oricât de mică ne e leafa, noi tot putem munci mai puțin decât ne plătesc ei.”

Ei, vezi de ce vreau eu să fiu rentier!

  10.Naufragiat pe o insulă pustie, ce companion ai alege între : un homosexual forțos, un câine, Valeriu Zgonea, manualul de fizică de clasa a IX-a ?

Manualul:)

   11. Haiku sau epopee ?

Epopee

12.Cât din tine se regăsește pe blogul tău ?

50-50 – ținând cont că sunt geamănă, deci două-ntr-una.

13. Dacă s-ar produce un film despre viața ta, ce actor ar fi cel mai potrivit pentru a interpreta rolul?

Draga Olteanu Matei

   14. Ce ai face dacă în timp ce înoți ți-ai pierde slipul ?

Exclus! Port de-antregul.

15. De ce n-are coada urs ?

Iau întrebarea așa cum este. Coada nu are urs, pentru că ursul merge în fața cozii. Știți cum se spune… “Era coadă ca după urs”.

16. Dacă ai fi în fața unui oracol care îți poate răspunde la orice întrebare, dar doar la una singură, care ar fi aceea?

Care-s numerele câștigătoare de la loto din fiecare săptămână cât va exista Loteria Națională. Hai, fie! Măcar din săptămâna cu reportul cel mai mare.

Gata, l-am gătat! Mi s-a părut o glumă, dar nu a fost prea ușor. Oare Dan cum ar fi răspuns la întrebările lui?

 

 

8 thoughts on “Interviu imaginar

   • Păi, aşa a răspuns şi Mihai. Că ori job de vis să pot fi eu rentieră, ori loto. Ne-am distrat de minune cu răspunsuri …destul de diferite.

  • Fiecare cu ținta lui. Era un banc pe vremea lui Ceaușescu:
   -Bai, bade, de ce te-au arestat?
   -M-am uitat la Ceauşescu!
   -Dar noi toţi ne-am uitat la el!
   -Da, dar eu m-am uitat prin lunetă!

Leave a Reply