Impulser, doctorul meu personal

 silver_logo

Legenda spune că un păstor, pe numele Magnes, își ducea turma pe Muntele Ida. Fiind încălțat cu sandale cu talpa de fier, a constatat că nu mai poate, decât cu mare greutate, să-și dezlipească picioarele de pământ. Și-a împărtășit necazul prietenilor din comunitatea în care locuia. După ce s-au dezmeticit, au botezat mineralul respectiv „piatra lui Magnes“(magnet).

Nu se știe din ce neguri ale vremurilor vine legenda, dar se știe cu siguranță că pe timpul reginei Cleopatra magnetul era cunoscut și folosit, ea purtând unul asupra ei pentru a-și păstra frumusețea și tinerețea.

Se crede că Thales din Milet a fost primul care a cercetat forța de atracție ciudată al feritului magnetic asupra fierului obișnuit, în 600 î.e.n. Au trecut multe secole până când s-a găsit o utilizare practică a forței magnetice, în busolele de navigație. În 200 e.n. chinezii utilizau deja o formă rudimentară a busolei, dar în Europa a apărut doar în jurul anului 1200.

Cel mai mare magnet pe care îl cunoaștem este, desigur, planeta Pământ, omul trăind de milenii sub influența lui binefăcătoare, toate sistemele din corpul nostru fiind electromagnetice prin natura lor, răspunzând  la magnetismul natural al pământului.  

Din păcate, evoluția omenirii a mers într-o direcție care ne depărtează tot mai mult de natură, ceea ce duce la dezechilibre grave cu efecte asupra sănătății noastre, sănătatea fiecărui individ fiind strâns legată de constanta energiei magnetice și de echilibrul celular.

Cred că, la fel ca și mine, sunt mulți cei care se miră când văd puii de rromi dezbrăcați, umblând cu picioarele goale până toamna târziu fără să se îmbolnăvească. Instinctiv ei știu mai bine decât noi legea naturii și influența binefăcătoare a magnetismului pământesc.

Magnetismul este explicat prin existența celor doi poli magnetici ai moleculelor substanțelor, plus și minus, care, prin orientarea lor, creează materialele magnetice.

Sub raportul situării sale în spațiu, omul ar putea fi comparat cu un magnet-bară, ceea ce  poate oferi o idee și despre complexitatea biocâmpului uman, în ansamblul său. Se știe că între câmpurile magnetice au loc influențe reciproce, inclusiv între magnetosfera solară, magnetismul lunar, magnetismul terestru și cel al omului. Probabil aceasta este și explicația existenței persoanelor meteosensibile sau a celor ce suferă când este lună plină.

Procesele biologice interne ale organismului uman duc și la apariția componentei magnetice din structura sa energetică externă.

 Bolile musculare, dezechilibrele mentale, stările de oboseală, durerile de cap și senzațiile de disconfort se datorează unui câmp magnetic dereglat.

S-a observat că magneții cresc fluxul sanguin (care conține fier) către capilarele mici, relaxându-le și dilatându-le. De aceea, prima indicație a magneților este anihilarea durerilor.

 Prin aducerea câmpurilor magnetice în apropierea corpului, apar microcurenți benefici în tot corpul. Aceștia acționează asupra celulelor, schimbul de oxigen și absorbția elementelor nutritive din alimente și lichide fiind mult mărite.

 Concentrația de oxigen în sânge sporește cu 200%, provocând creșterea vitezei de regenerare a țesuturilor inflamate sau deteriorate și îmbunătățind utilizarea oxigenului de către țesuturi, facilitând astfel înviorarea și vindecarea acestora.

Dr. Roger Coghill este considerat precursorul cercetărilor în ceea ce privește efectele terapiei magnetice. Studiile lui se referă atât le beneficiile radiațiilor magnetice, cât și la problemele pe care ele le pot cauza (cele de la telefonul mobil sau de la computer).

Terapiile cu câmp magnetic, spre exemplu, sunt cunoscute încă din antichitate, iar mai nou în ultimii ani au apărut tehnici noi, ca urmare a posibilităților tehnologice din domeniul electronicii, a creării de diferite aparaturi care produc câmpuri magnetice statice sau pulsatorii.

Un astfel de aparat de ultimă generație care folosește magnetoterapia, este IMPULSER, aparat terapeutic bazat pe tehnologie furnizată de Oxford și NASA, care ajută în primul rând la ameliorarea imediată a efectelor și durerilor generate de reumatism, osteoporoză, artrită, artroză, dureri articulare. Ajută la reglarea circulației sanguine, în luxații, fracturi, hematoame, Alzheimer, Parkinson, epilepsie, nevroze, fobii, disfuncții sexuale, etc.

IMPULSER  folosește forma de terapie naturală, non-invazivă și fără efecte secundare, având restricții în puține cazuri ca în cazul femeilor însărcinate,  al copiilor, al celor ce consumă alcool, o atenționare specială având-o fumătorii care trebuie să renunțe la viciu pe perioada tratamentului.

Documentându-mă pentru acest articol, am realizat că aș fi scăpat de 90 % la sută din problemele de sănătate pe care le-am avut de-a lungul timpului, pe care le am chiar acum când scriu aceste articol, dacă aș fi avut un astfel de aparat.

Am conștientizat că nu mi-aș mai fi otrăvit organismul cu tot felul de medicamente de sinteză din grupul AINS, medicamente ce mi-au distrus ficatul și stomacul, fiind nevoie de alte medicamente pentru vindecarea lor. Cu banii pe care i-am dat ani de zile pe chimicale și pe  tratament balneofizioterapeutic în tot felul de stațiuni, aș fi putut avea medicul meu personal la domiciliu, IMPULSER, medic ce cu siguranță mi-ar fi vindecat unele boli și ar fi ameliorat pe altele.   

 imp_01_78a4e7f1c6





Articol scris pentru Blogalinițiative pentru campania Sănătate fără reacții adverse.

4 thoughts on “Impulser, doctorul meu personal

  1. Cred ca ar fi ideal sa-l avem cat mai multi dintre noi,nu am mai fi atat de bolnavi.Dar poate o sa ne spui tu cum o sa te ajute Impulser si ce loc v-a ocupa in viata ta.

Leave a Reply