Iarna altfel, pe Kalapod

10626437_663766430388215_2181726113187475156_o

Mă uit ce vreme este afară și-mi dau seama că nu mai este mult până când baba iarna își va intra pe deplin în atribuții.

Brusc îmi aduc aminte că iar mă va lua pe nepregătite, așa cum face în fiecare an. Nimic neobișnuit la noi la români, numai că abia am scăpat de o răceală, ca să-mi pot permite alta, așa că încep să-mi fac inventarul.

Hanorac gros am, căciulă nu am, dar am gluga de la hanorac, mănuși nu am, dar am buzunare la același hanorac salvator, cizme nu am dar am…ghete, alea de anul trecut, datorită cărora eram mereu udă la picioare de la zăpada pe care o căram cu sârg în casă după fiecare deplasare.

Deci, rectificăm, cizme n-am, dar am Kalapod, un brand complet nou pe piața de pantofi din România, căreia eu i-am dedicat un poem, de parcă poeme îi trebuiau, nu cumpărători.

Acum, uite că-i voi deveni eu cumpărător, pentru că vreau să pășesc cu încredere prin iarnă, dar mai ales pentru că au produse de calitate și ieftine.

Astăzi, parcă ghicindu-mi gândurile, am primit de la ei notificare pe pagina mea de Facebook, prin care mă anunțau de marea reducere ce va avea loc până joi la peste 500 modele de încălțăminte plus transportul gratuit.

Acum e momentul de încălțat toată familia, pe raftul online existând toate mărimile, atât la încălțămintea de dame, cât și la cea pentru bărbați sau copii. Şi fiindcă tot se spune că  omul gospodar își face vara sanie și iarna car, m-am uitat și pe secțiunea de pantofi, balerini şi papuci. Ai ce vedea și de ce te minuna!

Diversitate și bun gust, preț mic și calitate, sunt cuvintele ce spun tot despre produsele de pe Kalapod. Iar am dat-o pe rime, mă opresc, nu cumva să o încurc iar. Într-un final, am reușit să-mi aleg o pereche de cizme din oferta de neratat de azi.

B_559_BLACK_821

Mi-am ales cizme Tabita, din piele eco, de culoare neagră, ușoare și călduroase, reduse de la 95 de lei la 73 de lei. Acum chiar nu-mi mai pasă dacă va fi cod roșu de ninsoare. Cu cizmele de la Kalapod voi zburda prin zăpadă cântând:
….și nămeții de-or să cadă,
pe mine mă doare-n cot,
nici că-mi pasă de zăpadă
cât e firma Kalapod.

Logo

7 thoughts on “Iarna altfel, pe Kalapod

Leave a Reply