Hanora, un nou concept ce-n offline mărește ora

hanora.ro_

Am primit o invitație la un notar, să dezbat o moștenire. Nu, nu-i de la mătușa Tamara! E pe bune, binefăcătoarea este una reală, adică a fost. Bunică-mea, nu mătușa.

Unde până mai ieri economiseam până și apa de ploaie, iaca, peste noapte m-am trezit posesoare de cont, de casă, de prieteni, ba chiar și de viitor iubit care mi-a dat o nouă adresă… Hanora.ro.

Casa bunicii a devenit repede a mea, dar cum a venit, așa a și plecat, la altul, lăsându-mi în loc niște bănuți, cât să-mi ajungă de un shopping substanțial și de-o băută bună.

Cum au aflat prietenii, cum au și apărut, care de care mai bine intenționat. Tare mă mai simțeam eu importantă, băgată în seamă de unii, de care nu aveam nici cel mai mic habar pe unde mai trăiesc și ce mai fac.

Vinovată eram și eu, pentru că stând non stop în casă cu cel mai bun prieten, calculatorul, nu mai aveam timp și de ei, în viața reală. Noroc că majoritatea era printre cei 45572 de prieteni de pe F.B. și mai făceam schimburi de link-uri, like-uri și alte emoticoane cu zâmbete, inimioare, aplauze și pa-pa.

Deci cum vă spuneam, prietenii au apărut primii. Care mai de care mai grijuliu, unul îmi spunea să duc banii la bancă, altul îmi șoptea să nu-i duc că au soarta celor de la F.N.I. Unul îmi spunea să-i pun la saltea, altul să-i investesc, unul să-i cămătăresc, altul să-i ud.

Cel mai bun sfat mi s-a părut a vecinului de alături, care-mi făcea cel mai des cu ochiul din emoticon. El mi-a trimis pe mess un link-ul de la Hanora.ro, scriindu-mi și câteva cuvinte înțelepte – citez
Să fie într-un ceas bun ce ai primit! Primul lucru pe care trebuie să-l faci acum este să te asiguri împotriva oricărui intrus ce va vrea să atenteze la bunurile tale.Ai auzit că au dat ăștia drumul la vreo n-șpe mii de pușcăriași, așa că eu te sfătuiesc să-ți pui un sistem de supraveghere beton pentru că nici nu știi cât de repede zboară ponturile și te trezești cu pereții atât de goi încât nici pisica nu va avea de ce să se agațe, apoi cel de-al doilea pas, va trebui să mă inviți în oraș, să dai de băut.”

Eheee! De când așteptam eu un motiv de ieșire și–o invitație offline, că tot vorbim noi numai în termini 2.0.

Da, mi s-a părut cel mai înțelept sfat, mai ales cel cu partea de la urmă, așa că am și intrat pe adresa dată de el, că de, acum, eram obligată de soartă să duc grija banilor în loc să le duc dorul, pentru a-mi cumpăra un sistem de supraveghere, util cât voi fi eu plecată.

Adevărul este că voiam demult să am o ieșire cu vecinul cel chipeș, să am timp liber berechet, să colind ore-n șir prin oraș, prin magazine, sau să stau cu el pe o bancă în parc și să ne pupăm cu “țoc-țoc” de adevărat, nu desenat.

Am mers la adresa indicată de vecinul, adică am accesat Hanora.ro, că la adresa vecinului merg mai târziu, am comandat  un sistem de supraveghere video, dar nu m-am oprit din cumpărat, era și păcat dacă tot eram în bani și oferta era diversificată și tentantă, așa că i-am luat și vecinului o atenție, recompensă pentru inițiativă, un patent multifuncțional LEATHERMAN Super Tool 300, că nu se știe dacă după plimbare nu va urma alt schimb de adresă, adicătălea de la el la mine, și cum casa mea e una tipic de vădană, sigur va folosi patentul, întrebuințându-i toate componentele.

300

Și are maică, dotare, nu glumă! Patentul, nu vecinul. 19 dotări: clește cu vârf ascuțit, clește normal, tăietor de cabluri înlocuibil 154 cm, tăietor de cabluri dure înlocuibil 154 cm, tăietor de cabluri standard, lamă cutit 420HC, lamă zimțată 420HC, pilă lemn/metal, fierăstrău, șurubelniță mare, șurubelniță medie, șurubelnița mică, sula cu buclă pentru ață, riglă (22 cm, desfăcător sticle, deschizător conserve, dezizolator. Are tot ce-i trebuie unui meseriaș, pentru intervenții de urgență la orice casă.

A, era să uit că i-am cumpărat și o super lanternă, Lanternă EON Classic – Iain Sinclair că așa îmi place mie să fie bărbatul, meseriaș și ultra dotat.
EON-Classic-lanterna-buzunar

Gata, plec! Nu mai stau online, mă grăbesc, că mi-a dat buzz vecinul pe soneria de la poartă.

Plec în lume, în lumea reală, și dacă o să vedeți că nu răspund pe Face Book, să știți că mi-e bine, undeva pe o bancă, în parc. V-am pupat și vă las și link-urile, poate aveți și voi nevoie de timp liber. Țoc- țoc! Ne vedem în parc, dar nu uitați, ca să aveți timp offline, intrați pe Hanora.ro, că vecini găsiți voi!

 

l

7 thoughts on “Hanora, un nou concept ce-n offline mărește ora

  1. Mi-a plăcut! Mai ales partea aceea cu: “nici nu știi cât de repede zboară ponturile”. Da, n-aş fi crezut că Pont-urile pot zbura atât de repede!

Leave a Reply