Hairwatch cu Mamela Anderson

 

Hello, hello!  Mă știți, nu-i așa? Cum, nu mă știți? Eu sunt Mamela Anderson, aia pentru care voiau sa se înece toți masculii de pe plaja Baywatch, numai să-i salvez eu. Asta demult, demult, pe când eram eu salvamar.

Acum sunt salvamal, nu mai sunt salvamar…mariță, habar nu am cum s-o zice corect, (sper să nu mă articuleze Cinculeasca), dar ce mai contează atâta timp cât drumul spre iad e pavat cu intențiile mele bune.

Deci, revin la meseria mea. A trebuit să mă reorientez, dragilor. Nu mai puteam să-mi etalez nici balcoanele, nici crăcanele fără să risc vreo pneumonie acum, iarna, dar nu ăsta era baiul. De o gripă se scapă într-o săptămână sau în șapte zile, dar să văz eu cum scap de scârba asta de timp care te gripează de rămâi înțepenit definitiv.

La Hollywood timpul are altă dimensiune așa că am plecat de acolo fără regret, luând cu mine niște secrete, gen cum să ai SILK SKIN fără niciun schin și fără pic de chin, plus defectul profesional de a salva sufletele gata de înec în butoiul cu melancolie blegoasă.

Acum tot pe plajă lucrez, numai că plaja mea se cheamă HAIRWATCH și este mult mai vastă decât aia pe care am prestat atâtea sezoane că am și uitat câte.

Plaja asta, deschisă mai ales iarna când se schimbă haierul, se întinde în vastele mele apartamente pline mai mereu cu prietenele mele păroase bune de participat la Ham Talent.

Acum e cam frig, nu prea mai pot să umblu în costum de baie, dar de plută nu mă lipsesc deși nici pluta nu-i plută umplută cu aer, ci e trusa mea de prim și ultim ajutor. Hai să vă arăt noua mea poză. Nu vă uitați la colacul de peste pupăză, uitați-vă la ce țin în mână!

index

sursa poza neprelucrata- www.pendletoday

Am de lucru câte fire – câtă barbă, dar trebuie să recunosc că eu sunt doar cu marketingul, cel ce face treaba fiind epilatorul IPL din dotare, ajutorul meu pentru epilare definitivă TOTAL PRO BEAUTY… tradus pe românește ( așa se întâmplă când stai prea mult pe afară, uiți limba de acasă) Ai Pi Le pentru frumusețe totală.

silkn-sensepil-epilator-iplSilkn Sensepil e cu vrăjeala cea mare, ușurându-le de pătrunjelul din dotare, salvându-le de la înecat în depresii, lacrimi, bulimie și făcând pielii alchimii misterioase, transformând-o în mătase.

Păi ce e de colea să te ardă, să ți-o tragă, să te jumulească cineva fără să se lase cu urme și cu urmări!

Ăsta al meu nici măcar nu te atinge, te mângâie doar cald și profund, așa ca o iubire adolescentină, lăsând apoi amintiri de neuitat.

Primul meu cobai păros a fost fiică-mea, Dana, căreia prietenii invidioși pe mustața ei îi spuneau … Dana International! Cum m-a văzut cu trusa de prim ajutor, cum a început să chițăie ca din gură de șarpe:

Nu vreau ajutor,
Nu mă mai epilez până mor,
Nu mai vreau să sufăr niciun pic,
Poa’ să-mi crească barba pân’ la buric.
M-am săturat să mă doară
Și să mă frigă scârba de ceară!

Degeaba i-am explicat psihicatei păroase că o fi, că o plezni, ea nu și nu! Dar eu tot am făcut-o. Prin somn, maică, că doarme asta mai profund decât toți parlamentarii noștri la un loc!

Putea să doarmă și iepurește că tot nu ar fi simțit cum îi defrișez fața cu lumină intens pulsată. Nu vă mai spun ce ochi a făcut dimineață când s-a văzut în oglindă. Întâi s-a uitat în spatele ei să vadă dacă nu-i alta.

M-a văzut pe mine arătându-i un deget care se traducea … mă-ta, sâc, te-am lucrat! De atunci zbârnâie telefoanele neîncetat. Se fac programări mai ceva ca pe vremuri la butelii, așa că am fost nevoită să mă degrevez dându-le adresa de unde își pot cumpăra singure aparatul salvator.

Nu de alta dar vine primăvara și eu vreau să plec înapoi la Hollywood. Am văzut acolo niște dive ce trebuiesc neapărat lucrate. Le puteți vedea în videoclipul de mai jos.Astea sigur nu au auzit de Silk’n România și de Total Pro Beauty!

silkn.ro-logo-241x300

Articol scris pentru Superblog 2015

16 thoughts on “Hairwatch cu Mamela Anderson

 1. Fain !!! Am ras cu burta la gura !
  Nici nu ai spune ca este o reclama,dar am o intrebare:Este bun si pentru barbati ?
  Personal m-am cam saturat sa ma barbieresc zilnic !

 2. Am uitat de tot citindu-ti articolul. Cel mai bun remediu e umorul… Si mi-am imbogatit bagajul informational. Cea mai buna reclama ,zic eu, e cea haioasa cea care te atrage prin zimbet. Silkn e un nume ce imi va ramine in memorie si voi sti unde sa apelez.;).

  • Mă bucur atât de mult … că încă pot să râd și să aduc bine în viața voastră, fie că este un zâmbet, fie o recomandare pentru ceva util.

 3. Doamna Mamela,treceti mai repede la treaba ca altfel ramanm fara vedete! Mai ales ca astea n-au ajuns decat la stadiul de…lama. Un cadou nu faci? Un aparat de-asta….Silkn Sensepil.

  • Asta mi-a fost scopul.Să leg aleg SilkSkin-ul de un zâmbet. Il ții minte mai ușor. Mulțumesc, ELENA!

 4. Pingback: SuperBlog | Proba 22. Epilarea definitivă – de la Hollywood, în casele noastre

Leave a Reply