Hai, Elly Weiss!

     Nu stiu cand am alergat ultima data. O fi fost dupa vreun autobuz, o fi fost dupa vreun barbat, desi ma cam indoiesc s-o fi facut,  atat timp cat port in cuget invatatura de la mamaie care-mi spunea ca dupa autobuz si barbati sa nu fug niciodata ca “vine altii”.Nu am alergat in viata mea, firea mea boema si comoda, lenesa de-a dreptul, nevrand sa -si consume energia cu atata efort, dar zilele acestea vreau sa o fac pentru a o sustine echipa 3  formata din ambitiosii bloggeri

Inotător: Daniel Iancu
Alergător: Elly Weiss
Ciclist: Ciomartan Andrei
   
 O fac pentru Elly Weiss care a castigat dreptul de a participa la  Triathlon Challenge Mamaia si pentru a fi sub un cer violet alaturi de Radu.aici, neputand sa-l las la greu, gandind ca fumand cam acelasi numar de tigari, vom putea face cu schimbul in alergarea pe loc si ni se vor auzi mai bine vocile dogite de atata fum cand vom striga “Hai, Elly!Stim ca poti!”.Daca Radu va avea nevoie de ajutor o sa ma sacrific tot eu dandu-i putin din aerul meu parfumat cu aroma de Nicotiana tabacum
Daca mai sunt sutinatori, animatori sau admiratori va asteptam la acest eveniment organizat de Clubul Sportiv Smart Atletic
Ca exercitiu suplimentar incercati si Tri Treasure Hunt

9 thoughts on “Hai, Elly Weiss!

 1. Bag de seama ca trebuie sa-ncep antrenamentul!
  Dupa barbati, trebuie sa fugi intotdeauna, dar numai cand merg, sa-i poti studia pe indelete. :)

  • Nu fug, mai Radu!Din mai multe motive.Primul este ca nu am rontgenul la mine ca sa-i pot vedea pana-n ultimul gand. Bine ca nu-l am, as vedea numai femei,pozitii…de clasament si alte balarii specific barbatesti[ acei ce citesc aci, sa stii ca sunt exceptii]2.Nu am nevoie sa fug nici eu dupa ei, nici ei dupa mine. Ne mai impiedicam din cand in cand. Eu m-am impeidicat ultima data definitiv si total. Vorba lui Tudorel…”Acum sa trecem la treaba”…antrenament, adica.Tu alergi si incep sa strig.

 2. Buna dimineata, Maria!
  Iti multumesc mult pentru sustinere. Sper sa nu dezamagesc prea tare. Eu imi doresc macar sa termin onorabil cursa, de castigat e mai greu daca nu foarte greu. :)

  • Buna dimineata,Elly!Daca te-ai inscris, sunt sigura ca ai gandit ca poti. Sunt sigura si ca poti. Pana la final o sa-mi indrept toata energia spre tine si vei reusi. Si chiar daca nu vei castiga, tot vei primi toata admiratia mea pentru ce faci.

 3. Constat cu plăcere că numărul susţinătorilor echipei nr. 3 a ajuns la ….. 2 ! :) Mă refer , desigur , strict la cei care încurajează prin articole pe bloguri ! Aşadar , hai ai noştri !

 4. La mine “zicala” era cu tramvaiul. Să nu fugi după tramvai şi după domnişoare cu fuleul mare! O cunosc doar pe Elly, echipa nu o cunosc. Aşa că voi susţine cursa ta mentală şi pe a lui Radu, mă duc acum şi la el!!!

  • La noi erau autobuze mai multe.Daca vrei te luam si pe tine in echipa.Trebuie doar sa scrii un artcol micut de sustinere pentru Elly si sa te inscrii.Hai, am plamanii dezvoltati, te ajut si pe tine daca vei ramane fara aer.

  • Rămân pe lângă tine şi pe lângă Radu. Eu strig “Hai Maria!” şi “Hai Radu!”, şi rămâne ca voi, cu plămânii voştri talentaţi, să transformaţi strigătul meu în încurajări pentru Elly! :)

Leave a Reply