GTI TAXI, dispeceratul tău oriunde ai fi

 

imagesAm crezut multă vreme că nu voi mai urca într-un taxi în veci. Puteam să ratez întâlnirea vieții mele, să ajung cu trei zile întârziere la propria nuntă, mie taxi nu-mi mai trebuia, din ziua aceea, când am ratat din cauza unui bou lui o vacanță cu prietenii mei, vacanță ce trebuia să fie de neuitat.

De neuitat a rămas numai ziua, că vacanța s-a dus pe apa sâmbetei cu tot cu prieteni. Acum, recunosc, m-am moșmodit și eu, na, ca orice femeie, aducându-mi aminte, ba că nu mi-am luat pulover gros, ba că nu-mi găseam rujul preferat dar nu mi-am făcut griji, știind că drumul din strada Plopului, unde stau eu, până la aeroport, nu va dura mai mult de 30 minute, suficiente cât să prind avionul, luând un taxi.

Numai că socoteala din casă nu s-a potrivit cu cea de la taxiuri. Am tot format eu 94X, 94Y, 94Z… 94…mă-sa, numai că am vorbit cu mutu, toate dispeceratele fiind ocupate, prea ocupate pentru criza de timp în care eram..

Mi-a răspuns într-un târziu o voce de femeie constipată sau gripată, că prea vorbea pe nas, i-am spus repede adresa, uitându-mă disperată la ceas… ”deci strada Clopului nr 5?”, mai întrebă gripata încă o dată. ”Plopului, doamnă, cu p de la a mă-tii, asta am spus-o în gând, cu P de la Petrică, măi doamnă!” „Petrică o să vină în cinci minute, dragă”, mi-a răspuns duamna,  trântindu-mi elegant telefonul în nas. Și-a venit Petrică… în șapte minute, minute ce mi-au părut interminabile, cu o mașină ce parcă făcuse războiul de la 44.

Am trecut cu vederea burta lui Petrică, ce se vedea între tricou și cureaua de la pantaloni, nu am reacționat nici la: ”Auzi, pisi, pune-ți centura de siguranță, că ne f… miliția pe amândoi!”, nu-mi păsa că duhnea a dezmățul de cu seară și că în mașină mirosea a ciorapi nespălați, miros ce acoperea Chanel-ul meu nr.5.

Eu nu voiam decât să ajung întreagă la aeroport și mai ales la timp. Nu am ajuns! Nu am ajuns la timp pentru că, după ce că era destul de târziu, m-a mai și ocolit jumătate de oraș și nici prea întreagă nu cred că eram, având ideile amestecate de la hârbul lui nea Petrică ce avea niște amortizoare făcute varză. Hârbul, nu nea Petrică, deși nici el nu părea prea întreg după înjurăturile pe care le rostea între două schimbări de viteză.

stock-vector-crazy-taxi-driver-185610725

sursa foto-shutterstock

Avionul meu dispăruse demult, la fel de repede dispărând și șoferul groazei după ce m-a taxat fără milă și fără bon fiscal. Nu am mai avut curaj să sun după alt taxi, așa că am sunat la un coleg de serviciu, coleg căruia îi sunt tare recunoscătoare.

M-a dus în siguranță acasă, dar mi-a arătat și o aplicație pe telefon, aplicație GTI TAXI, care m-ar fi scutit de toate neplăcerile prin care am trecut, dacă aș fi avut-o instalată. Acum o am și eu și pot oricând să chem un taxi de incredere, simplu și rapid. Vă recomand din toată inima să o instalați și voi, fiind lansată simultan în 24 de orașe.

harta 560x560

Sursa foto-Kudika

 

Aplicatia GTI TAXI se poate descărca gratuit din App Store (iOS) sau Google Play (Android), în funcție de tipul telefonului pe care îl folosești.

GTI TAXI este aplicatia de comenzi taxi care duce standardele calatoriei cu taxiul la un alt nivel. Este aplicatia care pune in legatura directa soferi profesionisti si clienti seriosi, direct de pe telefonul mobil.

 Acum, după toată aventura, știu că dacă aș fi avut aplicația instalată povestea ar fi fost alta:

• Nu aș fi pierdut timp, dând telefoane la dispecerate, ci aș fi putut să-mi aleg singură orice mașină din zona mea, chiar și un șofer particular cu atestat și licență pentru taximetrie la zi.

• Nu m-ar fi ocolit nea Petrică pe unde ar fi vrut mușchii lui, pentru că aplicația stabilește și urmărește traseul cel mai scurt.
• Nu ar fi trebuit să fiu nevoită să plătesc cât nu face, întrucât aplicația îmi dă posibilitatea să folosesc funcția “CostControl Advance”.

• Nu ar fi trebuit să inspir aroma de usturoi și de trăscău emanată de un șofer neglijent și needucat, putând să-mi aleg singură șoferul după note și profil, pentru că aplicația dă posibilitatea de a vedea calificativele primite de șofer. Sigur nea Petrică ar fi primit nota doi pentru aspect și comportament, hai fie, trei, că doar m-a învățat înjurături noi, deși în gând îi dau unsprezece, pentru că fără el nu aș fi știut de GTI TAXI.

• Însă cel mai important este că nu mi-aș fi ratat vacanța, ajungând în timp util și confortabil la aeroport.

Dar, cum tot pățitu-i priceput, mai ales că m-am și mutat mai la periferie, acum știu că folosind aplicația GTI TAXI, nu voi mai întârzia niciun minut oriunde voi pleca și de oriunde voi veni. Nu ezitați să o aplicați fiecare! Este gratis și folositoare!

3 thoughts on “GTI TAXI, dispeceratul tău oriunde ai fi

Leave a Reply