FoodPanda, simplu și eficient

10520764_825174130841027_7699865804032978771_nCu FoodPanda m-am întâlnit în urmă cu vreun an, când am scris pe un alt blog de-al meu, Blog cu noroc,  primul meu articol despre ei. Îmi place să cred că le-am purtat și eu puțin noroc, pentru că pe atunci erau la început, nu aveau decât vreo trei orașe în portofoliu, unde puteai comanda ceva de mâncare, însă ideea de afacere avea un mare potențial de dezvoltare, în vremurile astea când suntem tot mai grăbiți, când uneori nu mai găsim timp nici să mâncăm, darămite să mai și gătim.

Am revenit anul acesta pe situl lor și am fost plăcut surprinsă să vad o mare evoluție. Multe orașe, multe restaurante cu meniuri pentru orice gust, pizza, mâncare românească, mâncare italiană , asiatică, chinezească, vegetariană sau orice altceva dorești.

Cel mai tare m-a încântat aplicația FoodPanda pentru telefonul mobil. Nu te mai stresezi când ești în alt oraș că nu știi unde poți mânca, că nu știi locația și orarul restaurantului, sau că trebuie să mai și aștepți până îți vine comanda.

Aplicația îți va spune tot ce vrei să știi, îți va aduce mâncarea acasă când nu ai chef să gătești, la birou când te grăbești sau în vacanțe când huzurești, aplicația de telefonul mobil fiind disponibilă chiar și  în Singapore, India, Rusia, Polonia, Pakistan, Taiwan și multe alte țări.

Trebuie doar să ai un cont de utilizator, să pui în coșul virtual ce vrei să mănânci, să scrii adresa de livrare și modul de plată și gata, ai rezolvat totul, fără alergătură și bătaie de cap.

Tot comparativ cu anul trecut aș mai vrea să subliniez impresia plăcută lăsată de designul site-ului. Inteligent ales, atât de inteligent că mie mi s-a făcut subit poftă de tot ce am văzut acolo.

Felicitări, FoodPanda!  Succes și la mai mare!

579368_569026856455757_236529809_n

3 thoughts on “FoodPanda, simplu și eficient

  1. Păcat că nu am ştiut că au şi în Cluj disponibilitate. Nu mai mâncam doar pizza, şi aia uscată şi sărată.
    Să aibă spor şi mult succes!

Leave a Reply