Folkist pe cont propriu

Astăzi a fost una dintre puținele zile în care am putut să fac ce-mi place mie cel mai mult. Să scriu și să ascult muzică.

Nici nu știu când și cum a trecut timpul, târziu realizând că am uitat să mănânc, am uitat de căldura de afară și de frigul din suflet.

”Vinovat” de toate acestea este prietenul meu talentat, Florin-Paul Camen, de la care am primit patru albume, cu muzică folk de excepție.

Mulțumesc, Florin pentru gânduri, pentru muzică, pentru că ești, talentat, modest și bun!

Vreau să știți că nu se poate compară nici pe departe claritatea sunetului de pe un album cu ceea ce se aude pe YouTube.

Vă recomand, să căutați măcar ultimul album a lui Florin Camen, Douăzeci și cinci, ca să puteți vedea ce înseamnă calitate și talent.

Cred că se va bucura să vadă cât de mult este apreciat, nu numai din like-uri la cântecele lui, ci și prin cumpărarea albumelor.

Cine știe câtă muncă, cât stres și cheltuială implică scoaterea unui album,va înțelege bucuria lui, și nu numai a lui, ci a oricărui artist.

M.M.C.11774467_1711796885699274_840062710_n

P.S. – Dacă este cineva care-și dorește albumul, dar nu are posibilități, nu trebuie decât să-mi scrie un mesaj privat, și-l va avea.

Leave a Reply