Eveniment Dacia Plant

 

Anul acesta, Dacia Plant împlinește 15 ani de activitate, ani în care, îmbinând dragostea pentru om și natură, a realizat cele mai naturale suplimente alimentare, produse cu mare eficiență terapeutică, 100%  naturale, fără E-uri, fără coloranți sau îndulcitori artificial.

Evenimentul va fi sărbătorit printr-un concert de mare anvergură, în data de 2 iulie, în  Piața Sfatului din Brașov, concert în care va cânta cunoscuta și apreciata trupă Phoenix. Parcă-i și aud cântând… fata verde cu părul pădure, glasul lor și acordul chitărilor purtându-mi sufletul pe deasupra mării de verde, acele vechi păduri de unde cei de la Dacia Plant adună leacurile tămăduitoare și le transformă în izvor de sănătate pentru numeroasele afecțiuni ale omului modern.

Cunosc produsele de la Dacia Plant. Le-am folosit de-a lungul anilor, asupra mea având un dublu efect, cel de la nivel fizic dat de plantele conținute, atent selecționate, culese în perioada de maxim efect terapeutic și cel  de la nivel psihic, pronunțând doar numele – Dacia Plant.

19551091_1984827478396212_706151963_n

Produse de la Dacia Plant nelipsite din mini-farmacia casei mele

Gândul imediat mă duce la acei daci puternici care nu cunoșteau gustul chimicalelor, al medicamentelor de sinteză, care trăiau liber în natură,  folosindu-se doar de puterea plantelor înzestrate de Dumnezeu pentru a tămădui om și animal.

Firma de suplimente  Dacia Plant are în portofoliu peste trei sute produse naturiste: , produse în secții ultramoderne, cu respectarea celor mai noi norme din domeniu, după rețete străvechi, remedii complexe din mai multe plante care acționează sinergic, valorile companiei fiind sănătate naturală, tradiție, armonie, valoare și inovație, grija față de om și natură.

Forța binefăcătoare a plantelor” este sloganul companiei iar simbol le este lupul dacic transpus în formă de cerc ca semn de continuitate și permanență, deziderat realizabil atât timp cât ne vom  reîntoarce la sânul mamei natură sau vom aduce natura la noi, ajutați de profesioniștii de la DACIA PLANT.

La ceas aniversar, vreau să le mulțumesc celor de la Dacia Plant  pentru binele adus mie și familiei mele, dorindu-le să străbată ușor prin jungla medicamentelor de sinteză și urându-le un sincer: Să trăiți, că ne trebuiți!

main-sl-02-dacia-plant

Sursa foto – remedii naturiste

 

 

Leave a Reply