26 thoughts on “Duzina de cuvinte -Crăciun fericit!

  1. Sufăr la fiece brad taiat. Sufar pentru ca sunt om ce traiesc pe munte. Mi-am luat brazi la ghiveci intr-un an. I-am plantat…nu a prins niciunul. Am plâns şi jelit. N-o mai pot face. M-am dus intr-o zi pe un traseu de munte. Am incremenit. Trunchiuri insangerate parca mi-au aparut in fata. De ce? Craciunul meu asta inseamnă? Nu! Prefer abtibild cu brad pe fereastra şi un bradut artificial. Frumos ai scris, Maria!

  2. Un om sensibil simte si durerea copacilor din padure… azi am vazut un documentar despre celule. impresionant. tot ce este viu are un liant : celula. ce demiurgi ne credem noi de avem drept de viata si moarte asupra altor vii din jurul nostru? m a impresionat fiecare cuvant.

  3. Da. O curgătoare narațiune versificată. Cred că și tu ai avut, ca noi toți, niște bătăi de cap la asezonarea asimptotelor cu restul textului. Crăciun detoxifiant!

    • Asa este, chiar au fost. Nu-i deloc usor sa te strecori printre functia de gospodina si cea de angajat, ca sa dai de firul unei asimptote ce nu duce nicaieri. Prefer curbura unei serprntine care sa ma duca sub brazi. Craciun toxifiant, CC!

Leave a Reply