Două căni pline cu iubire

 

 

10494776_319191454947252_6495713132198409815_nCafeaua cu gust de fericire.

Iubesc diminețile. Diminețile în care timpul pare că se oprește-n în loc pentru mine, lăsându-mi răgaz să mă bucur cât mai mult de aroma cafelei băută cu tine, cu tine, dragostea mea de azi, dragostea mea dintotdeauna!

Cafeaua mea are aromă de tine, are gust de fericire, are savoarea clipelor unice pe care ai știut să mi le dăruiești de-a lungul atâtor anotimpuri prin care am trecut împreună, făcând atâtea nopți albe, ajutându-mă să uit de mine, de visele neîmplinite, de toamne ce trec albindu-mi tâmplele, de ierni înfrigurate, prea înfrigurate.

Mângâi porțelanul fin al cănii de cafea cu gesturi pe care le-am repetat de mii de ori în întâlnirile noastre, acele gesturi tandre prin care parcă încercam să-ți descifrez tainele, să- ți anticipez gândurile, mângâieri ce se voiau a fi prinosul meu de recunoștință pentru tot ce ai însemnat și  însemni pentru mine.

Respir aromă de tine și sunt fericită că mi-ai fost, că îmi ești, că îmi vei fi: lumină și aer, hrană și apă pentru sufletul meu înfometat de frumos și însetat de a ști, aripă ce mă poartă în alte universuri, în lumi neștiute, îmbogățindu-mă, eliberându-mă, renăscându-mă.

În dimineața asta îmi ești mult mai aproape decât ieri pentru că azi îmi beau cafeaua privindu-te, mângâind porțelanul cănii de cafea, porțelan ce are imprimat chipul tău, gândind că trebuie să mulțumesc de două ori azi: Ție, CARTE, dragostea mea dintotdeauna și Magazinului de Căni, unde am găsit cana din care azi îmi beau cafeaua. Cafeaua cu gust de fericire.

804524_512550732226444_1704035000_n

Ceaiul magic din cana fermecată.

Motto: “Fiecare ceașcă de ceai reprezinta o călătorie imaginara” Catherine Douzel

Nu-mi place frigul, nu-mi plac nici serile de toamnă când tot universul meu este atât de gol și de rece. Doamne! Și cât de lungi sunt serile astea, și cât de multe au trecut!

În astfel de seri, îmi place să mă legăn în fotoliul meu balansoar, sorbind dintr-o cană fermecată un ceai magic fierbinte, încălzindu-mi palmele și mai ales sufletul.
Palmele îmi sunt încălzite de ceaiul aburind, în suflet mi se face cald inspirând aromele ce se împrăștie odată cu aburul ceaiului.

ceai-bio-choko-yogi-tea-aL8mQCeai Bio Choko Yogi Tea, ceai magic băut dintr-o cană fermecată, aromind a mine, a tine, a iubirea noastră.

Tu și eu. Combinație de dulce și iute. Gust de ciocolată și ghimbir ce mă poartă spre înapoi, în vara iubirii noastre. Simt căldura brațelor tale, simt gustul unui sărut ce-mi alină setea de tine.

Licorice, cardamon, cuișoare. Dulce și aromat. Nu mai sunt singură în seara de toamnă târzie. Nu mai există distanță între noi. În ceaiul din cană se reflectă un zâmbet. În jur miroase a mine, a tine, a iubire și a vise.

Aromă de vanilie, scorțișoară și piper. Tu, eu și o cană de ceai. Ceaiul din iarna iubirii noastre. Ceaiul care ne înfierbântă sângele și sufletul, alungând departe, departe, aprigul ger din noaptea singurătății noastre.

 

cana-you-are-my-cup-of-tea-1-FVBvs

Eu și tu și iubirea noastră, toate încăpând într-o cană de ceai. Esențe de suflet, esențe de viață, aroma amintirilor de neuitat, gustul speranței de mâine, amestec de noi, urma trecerii noastre prin vremuri și vremi de neuitat.

Toate sunt adunate pe rafturile din Magazinul de căni. Căni frumos imprimate, căni pictate, croșetate, căni personalizate, care alături de-o cafea aromată sau un ceai parfumat, fac din orice eveniment o poveste de neuitat.

MagazinulDeCani.ro este un concept pentru cei ce iubesc obiectele deosebite si micile bucurii pe care acestea le aduc.

Căutați-l și aici! Veți găsi, cu siguranță, prietenul ce vă va ajuta totdeauna să visați, să dăruiți, să însemnați trecerea voastră prin viața celor dragi. Eu am intrat la ei, potențial client și am ieșit cumpărător fericit.

Super-blog-MagazinuldeCani-300x187

Articol scris pentru SuperBlog 2015

33 thoughts on “Două căni pline cu iubire

 1. Fiecare cana are cite o poveste pentru mine. Iar aceasta minunata scriere a ta e tandra, calda si placuta. E o poveste in sine. O poveste de viata frumoasa. Ma trimte cu gindul la cite un moment aparte. Superb. I. Fiecare moment al zilei are cana lui.Pentru mine. Felicitari, Maya. Aaaa. Deja sunt pe siteul magazinului de cani. E cert. M-am topit;)

  • Am fost încântată de ce am găsit în Magazinul de câni, dar mai ales de ce am primit.

  • Mulțumesc, Dan! Mi-ar fi plăcut să-mi spui ce ți -a plăcut, ca să știu ce pun în sacul lui Moș Crăciun. Să știi că nu pun …o cană cu ger.

 2. Incepusem sa cred ca-i vreun Fat-Frumos sau vreun Ilen Cosanzen… Ma si miram de unde atata…Mai bine beau cafea…din canita mea personalizata la Magazinul de Cani.

  • Da, sunt tot niște eroi de poveste, numai că se cheamă Cartea, Magazinul de Căni si… nu mai spun.

 3. Citind printre rânduri la un moment dat am început să simt arome de ceai. M-am oprit o clipă şi m-am uitat în jur. Nu, nu eram într-o ceainărie, eram tot la birou, cu laptopul în faţă şi cu nasul băgat în blogul tău. Mie îmi place ceaiul verde amestecat cu alte arome şi băut dintr-o cană mare pe care scrie Dracula… Parcă şi acum simt aromele cum se desprind din cele două căni pline de iubire…

  Am avut odată o cană pe care o adoram – dacă nu cumva chiar o iubeam (poţi să iubeşti o cană?) – şi într-o zi a venit câinele şi din viteza de a se bucura mult şi repede a dat cu coada peste cana mea şi-a spart-o. De atunci nu mai iubesc căni, dar le vreau în preajma mea, că fără ele ar trebui să ne bem cafeaua şi ceaiul din căuşul mâinilor. Trebuie să fac o vizită şi eu la un magazin de căni, poate dau iarăşi peste o mare iubire… Baftă şi miracole.

  • Multumesc, Urieșule pentru vizită și pentru urări!Mi -a fost tare dor de popasurile tale sub copac.Bine că știu ce fel de cană vrei… restul e treaba lui Moș Crăciun. Intră pe Magazinul de căni. Are și căni, și ceai, și cafea, ba chiar și seturi. Sigur vei găsi ceva să-ți placă.

  • Două căni, două iubiri și-un magazin care ne ajută să le împărțim: Magazinul de Căni. Mulțumesc, Corina!

  • Ce surpriza, Sorin!Da, trebuie o cana, asa cum mi-am dorit eu pentru tine.Acum știu unde o pot face. Mulțumesc pentru trcere!

 4. În tine se ascunde un talent înnăscut, Măriucă. Mă bucur și mă mândresc cu asemenea prieteni.

  • Mulțumesc, Marcel! Aprecierea ta îmi face o mare bucurie. Te mai aștept, prieten drag!

 5. Şi acum mi-e dor de cănuţa mea de ceai, multicoloră, cu scorpion. N-am mai găsit alta la fel. Până astăzi, când am aflat de Magazinul de căni. Mulţumesc pentru veste şi pentru poveste!

  • Mulțumesc mult pentru vizită! Nu te-ai convins că sunt o …vrăjitoare bună? Fac eu o vrajă și primești cana dorită.Mă ajută cei de la Magazinul de Căni.

 6. Și eu iubesc diminețile…pentru că iubesc cafeaua,mai ales că acum pot să-mi iau de la magazinul de căni,cana care să mă reprezinte.Hai succes și să ne auzim la o cană de cafea sau de ceai.

  • Sunt sigură că ne vom auzi, ba chiar și vedea, la o cană de cafea!Mulțumesc, Stefania!

 7. Nu exista dimineata fara cafea ,si cafea fara cana…Deci nu exista dimineata fara cană…sau căni .Cel puțin la mine ! Daca mai e si cu dedicație…cana bineinteles,atat dimineata cat si cafeaua va fi mult mai buna !

  • Da, Iulian, nu există cafea fără cană, sau ceșcuță, dar are alt gust, când cana este personalizată și spune o poveste.

 8. La ceas tarziu de seara chiar ca mi-as dori si eu o cana cu ceai fierbinte si aromat in care sa se oglindeasca un zambet si sa-mi incalzeasca sufletul asa cum au facut-o cuvintele tale. Succes, Maya! :)

  • Mulțumesc, Dana! Dacă nu-i prea târziu, îți trimit eu un zâmbet cald pentru sufletul tău frumos.

 9. Pingback: SuperBlog | Proba 10. Fericirea într-o cană

Leave a Reply