Domnule Iohannis

Domnule Iohannis, vreau să știți că pe mine, cetățeanul Maria, nu mă reprezintă și nici nu vreau să mă reprezinte strada! Pe mine mă reprezintă cei pe care-i aleg Eu, nu cei aleși de altcineva.

Din punctul meu de vedere, gestul dumneavoastră înseamnă un cuțit tăios înfipt în spatele democrației. Nu o să mai avem nevoie de alegeri parlamentare și prezidențiale, de moțiuni de cenzură, de votul alegătorilor. Will Durant spunea că: „Civilizaţia începe cu ordinea, creşte cu libertatea şi moare cu haosul”.

Nu vreau haos! Vreau SOLUȚII! Da, doar asta trebuie să aduceți din stradă. Soluții, nu noi actori politici. Oamenii de acolo, tinerii mai ales, vor o Românie sănătoasă, vor o altfel de politică, nu una de grup, nu una de partid.

Același lucru îl vreau și eu și mulți ca mine. Din brainstorming-ul străzii, luați doar IDEEA, acea idee cumulativă, ce poate fi Big-Bang-ul unei NOI clase politice, unei NOI societăți românești.

Și mai vreau să știți ceva, Domnule Președinte! Arma asta de care vă folosiți acum, este o armă cu efect de bumerang.

3 thoughts on “Domnule Iohannis

  1. Stii ce aroganta facea D. Patraru la Starea Natiei:
    -” V-a fost frig domnule Presedinte? E greu in strada ”??? Eh.. Cam greu cand ai cateva case, ceva mai calduroase decat Strada!!!

Leave a Reply