Dincolo de bloguri sunt oameni

 

 

  „Creăm prin joacă şi realizăm că în starea de vis în care ne aflăm, ne bucurăm de libertate absolută, în care categoriile existenţei sunt ignorate şi în care soarta este anulată”

M.Eliade

 unnamed

Asta fac eu pe blogul meu. Mă bucur de libertatea absolută, creând propria-mi lume. Eu am nevoie de frumos, oamenii toți au nevoie de frumos, de vise, de un loc de popas.

Eu sunt aici pentru a-i ajuta, deschizându-le o ușă spre o altfel de lume. Sunt bucuroasă când se regăsesc în ce scriu eu, sunt fericită că rămân lângă mine, deși scrisul meu nu este totdeauna la fel, pentru că nici eu nu sunt la fel în fiecare zi.

Lumea are nevoie  de tine, pentru că ceea ce faci tu îi acoperă nevoia. Atunci când nu mai poți să o faci, ei pleacă dezamăgiți.Tu continui să scrii, pentru că îți place să scrii, pentru că poți să fugi un timp de toate problemele pe care le ai, dar mai ales pentru că-ți place să dăruiești. Tu scrii dăruind din sufletul tău, din trăirea ta, din experiența ta. Lumea te simte. Lumea are nevoie de empatie, de sinceritate.

Trebuie să fii credibil în ceea ce faci. Pentru ei tu reprezinți o supapă, o gură de oxigen care-i ajută să meargă mai departe. Unora nu le place ce scrii tu, sau poate ei caută altceva. Asta nu înseamnă că tu nu ești bun. Asta nu înseamnă că trebuie să renunți.

Trebuie să crezi în tine și să continui să dăruiești, să investești din sufletul tău, acoperind niște lipsuri, împlinind niște vise. Ai câștigat, continuă! Ai pierdut, continuă! Ridică-te și mergi mai departe, mergi în genunchi dacă trebuie, numai mergi! “Per aspera ad astra”- pe căi aspre până la stele.

Trebuie să crezi că poți, trebuie să înveți din tot ce ai greșit, trebuie să vrei să evoluezi, să te reinventezi. Cineva are nevoie de tine, la fel cum și tu ai nevoie de cineva.

pizap.com14602171006611

 

Tu, blogger, pentru a câștiga credit online, ai nevoie de bloggeri-model  de la care să înveți să urci, de la care înveți cum să câștigi, cum să pierzi, dar mai ales cum să te reinventezi, scriind și dăruind.

Dăruiești ca să primești. Am văzut asta la Cristina, la Christian, doi oameni frumoși cu același nume și cu aceeași determinare. Ei știu să dăruiască. Sunt sinceri, sunt consecvenți, sunt umani, sunt motivați, punând suflet, mult suflet, în tot ceea ce fac. Cristina vrea să schimbe lumea, Cristian creează o lume din rime. Ei m-au motivat adeseori, pe ei i-aș lua ca model pentru a avea credit online.

Tu, ca om, pentru a primi credit offline, ai nevoie de un alt OM. Omul acesta care te poate ajută să-ți atingi gratis, dar mai ales ușor, visul, este Valentin Anghel. La el se aplică cel mai bine acel „dăruiești ca să primești”.

El știe cel mai bine ce este o strategie Win-Win. O aplică la AVBS Credit, acoperind lipsuri, împlinind vise.

El știe cel mai bine ce înseamnă să fii veriga puternică dintr-un lanț. Veriga puternică dintre cel ce visează la un credit pentru prima casă și banca ce-i va împlini visul. Veriga puternica dintre cel ce are nevoie de un credit de nevoi personale și cel ce-i va da creditul.

Credibilitatea sa rezidă din faptul că spune ce face și face ce a spus. Pentru el succesul înseamnă mulți oameni cu vise împlinite, înseamnă mult efort susținut de motivație, de pasiune.

pizap.com14601793794951

El are credit în offline, pentru că asemenea bloggerilor de succes este sincer și determinat, convingător și predictibil.

O spun cei ce-l cunosc, o spune  echipa alături de care lucrează, o spun rezultatele sale prin oamenii pe care i-a ajutat să-și împlinească un vis. Ne asemănăm, nu-i așa? Suntem amândoi  pentru oameni… umbrela de vreme rea.

Diferența este că el trăiește în real, în timp ce eu, bloggerul, am lumea mea. O lume în care mă bucur de libertate absolută, anulând  o soartă  care de multe ori nu mă lasă să scriu. Iertați-mă dacă uneori mai și dezamăgesc! Dincolo de bloguri, sunt oameni.

              AVBS-CREDIT1sursa foto –  profit.ro, pinterest- editare proprie

20 thoughts on “Dincolo de bloguri sunt oameni

 1. Imi place crezul tau, imi place lumea ta, imi place lumea mea, ma ingrozeste lumea reala!
  Este greu sa gasesti OAMENI in ea!
  Superb final de concurs, Maya!
  Felicitari si SUCCES !!!

 2. Articolul acesta e de o putere extraordinara. Aveam impresia, ca mi se adreseaza cu fiecare cuvant.Lumea ta e lumea in care vin si iau un loc spre visare. E lumea unui suflet frumos. In randuri intregi din acest articol, pentru mine, e ascunsa o povata, o lectie, o mangaiere si un idemn. Felicitari, Maria.

  • Mulțumesc, Laura! Am fost adesea tentată să mă opresc, dar mi-a trecut din teama de a nu mă rătăci. Copacul meu mi-e reper chiar mie. Mă bucur să te știu alături!

   • Ma bucur ca nu te-ai oprit. Era mare pacat sa o faci si sa dispara asa loc frumos. Locul cu vise si visuri. Si eu ma bucur sa iti fiu alaturi.:*

 3. Mă regăsesc în cuvintele acestui articol, Maia. De multe ori am vrut să renunţ, dar a fost acel ceva care ma făcut să “renasc”.
  Succes în continuare!

  • Mulțumesc, Nicu! La tine se aplică din plin faptul că dincolo de bloguri sunt oameni. Da, tu ești un mare OM!

 4. Tuturor ne lipseste cate ceva. Si atunci cautam.Unori gasim alteori….ba. Si cum mie imi lipseste o intreaga lume… Si atunci o caut in randuri si printre… Uneori o gasesc alteori am doar impresia… Multumesc creatorilor de randuri. Multumesc Maya pentru ”acele” randuri si pentru urmatoarele…!

  • Sa-l văd pe ala care are tot! Unora le lipsește o lume, altora câte-o doagă, unora le lipsește umbra, altora câte-o țiglă pe casă. Sunt aici pentru toți, deși recunosc, uneori nici eu nu-s prea întreagă. Îți mulțumesc pentru tot!

  • Mulțumesc frumos, dragul meu gg, pentru toate gândurile bune și pentru energia pozitivă pe care mi-o dai de fiecare dată!

  • Mulțumesc, Dan! Iar și iar, și iar. Nu știu dacă voi reuși să-ți mulțumesc deajuns!

 5. Mergi înainte cu toată forța și determinarea, cu încredere și având cuvingerea că poți evolua! Întotdeauna se poate mai mult și mai bine!
  Mulțumim pentru articol și pentru cuvintele frumoase!
  Felicitări și mult succes!

  • Vă mulțumesc atât pentru urări, cât și pentru bunăvoința de a răspunde personal! Pentru mine asta înseamnă mai mult decât un premiu material.Rareori un sponsor a răsplătit munca tuturor concurenților. Am avut dreptate, spunând că știți ce înseamnă Win-Win. Oamenii de acest gen vor câștiga totdeauna. Vă doresc succes!

 6. Pingback: SuperBlog | Proba 16. Cum câștigi credit în mediul online?

 7. Eu am rămas fără cuvinte.Ceea ce era de spus, au spus-o alții înaintea mea.Nu prea mă pricep eu la comentarii ,așa că te felicit din toată inima pentru ceea ce faci ș, îți doresc mult succes în continuare,multă sănătate și mulți cititori!

Leave a Reply