Caut sponsor!Donez bucurie!

Motto

Pe omul cu adevărat capabil, limitele îl stimulează. Evident, morala nu e “puneţi fraţilor piedici!”, ci “dacă dați de piedici, depășiţi-le!”. Grigore Moisil

 

Un blogger are nevoie de ajutor. Acesta este titlul unei campanii de pe Blogalințiative, campanie fără premii materiale, doar cu premii de suflet inițiată la dorința bloggerului Zolty, care vrea să organizeze pe blogul său un concurs prin care să doneze un scaun electric unei persoane cu dizabilități.

Ca de fiecare dată, înainte de a scrie un articol, mai întâi m-am documentat pentru a ști cine este Zolty din Bogata. Am intrat pe blogul său și am uitat să mai ies. Primul gând la terminarea călătoriei mele virtuale a fost acela că localitatea Bogata își merită numele.Da, într-adevăr este foarte bogată. Bogăția ei este dată de acest om mare care este Zolty. Mare Om, mare caracter.

Văzându-i starea fizică, nu am putut să nu mă dojenesc singură și să-mi spun: “Să-ți fie rușine, Mărie, că te vaiți toată ziua că te doare un umăr, că te doare capul sau coloana! Când ți-o mai veni de văitat și de făcut atacuri de panică, uită-te la video-clipurile de pe blogul lui Zolty și sigur o să-ți treacă.”

Spuneam că omul acesta este foarte bogat. Da, este! Bogat prin sufletul său mare, puternic prin felul în care se luptă cu soarta, dar mai ales generos,  pentru că din puținul său vrea să dăruiască unuia la fel ca și el. Și nu vrea să dăruiască scaunul electric oricum, ci funcțional. Pentru asta are nevoie de niște acumulatori care costă 1500 lei și de cineva care să suporte și costul transportului spre cel ce-l va primi.

IMG_20140624_203038

Haideți să–l ajutăm pe Zolty, scriind pe blogurile noastre despre inițiativa lui, poate vreun sponsor cu bani va citi articolul și se va oferi să suporte costul acumulatorilor pe Gel, 70 Ah !

Propunerile de sponsorizare vor fi centralizate pe mailul contact@blogalinitiative.ro. , după care tot noi vom scrie despre acel sponsor, mulțumindu-i pentru gest, ajutându-l totodată să-și crească vizibilitatea în online.

Acum, mă gândesc că poate suma aceasta am fi putut să o strângem noi, bloggerii, puțin din puțin, la câți suntem l-am putea ajuta și pe Zolty să-și ducă la bun sfârșit fapta bună, dar l-am putea ajuta material și pe el, pentru că nici el nu o duce strălucit cu veniturile pe care le are.

Îmi voi încheia articolul cu speranța că mulți își vor arăta bogăția sufletească, dăruindu-i și lui Zolty bucuria lucrului bine făcut.

4 thoughts on “Caut sponsor!Donez bucurie!

    • Bine faci!Si pune mâna si scrie, chiar dacă nu are premiu.Uneori, de cele mai multe ori chiar, trebuie să ne hrănim și sufletul, nu-i așa?

Leave a Reply