Bradul din sufletul meu

 

Gata, am terminat de împodobit bradul. Este cel mai frumos brad din ultimii ani, pentru că de cetina lui verde am aninat toată bucuria adusă de participarea la această ediție de SuperBlog 2015.

pizap.com14508988256041În bradul din sufletul meu sunt aninate globuri de toate culorile, având înscrise pe ele numele celor care m-au ajutat să pot pune în sacul lui Moș Crăciun câte-un cadou pentru fiecare drag mie…Suma de 1500 lei pe care am primit-o pentru ocuparea locului doi a fost cât se poate de binevenită, la fel și premiile de la probele scrise pentru Farmec, Cotty, Tshirt, BateriiAuto.net. Am putut să dăruiesc bucurie, primind-o înapoi multiplicată.

12398655_1751831045029191_1581902035_o

Un glob aparte am pus  în brad pentru Gtools, sponsor care a decis suplimentarea premiilor, cât și pentru Nutrivita care a avut grijă de sănătatea tuturor concurenților, concurenți ce pentru mine au fost cu toții premianți.

I-am îmbrățișat cu gândul pe toți, privind fotografiile de la Gala SuperBlog și le-am dăruit un glob strălucitor în care am pus urări de inspirație și succes la viitoarele ediții.

Pentru Cornelia Crina Popa am pus o stea, deși articolele ei au fost de șapte stele. Spun și eu… și-a meritat trofeul.

Tot globuri aparte am pus și pentru doi bloggeri care mi-au plăcut în mod deosebit: Julien Tănase și Eugen Zăvoianu! Felicitări,domnilor! Aveți condei!

Am pus globuri și pentru sponsorii la probele cărora am luat cele mai mici note, probe care m-au lăsat fără coronița de premiant, dar care mi-au rămas cele mai dragi. Ce dacă Rada Șeherezada mea a luat doar 6,50! Am scris-o râzând. Ce dacă Star–ul meu a fost notat cu 7! Eu m-am bucurat că pot încă visa, și m-am bucurat și la final de competiție văzând că visele se pot împlini.

Ultimul glob pe care l-am pus este cel mai important. Este un globuleț pentru LUMINA LUMII ce se va naște în noaptea de Crăciun, acel prunc sfânt ce aprinde an de an în sufletele noastre flacăra iubirii, făcându-ne mereu mai buni, mai iubitori, mai iertători.

2Acum nu-mi rămâne decât să-l aștept pe Moș cu vin fiert și cozonac pentru a pune în sania lui trasă de reni un sac de sănătate, un altul cu succes și, dacă mai rămâne loc, unul cu noroc. Dacă vor ajunge la voi, pe cerul sufletului meu se vor aprinde sute de artificii ale fericirii de a vă ști.

Sub bradul sufletului meu vă las și-un colind pe care-l șoptesc an de an pentru cei dragi:

Eu vă colind cu sufletul meu,
S-aveți liniște și pace, mereu!

Vă mai colind cu cerul, cu pământul
Cu Iisus, sfântul.

Cerul să vă ningă cu stele,
negura din inima s-o lumineze cu ele.

Pământul să vă hrănească cu roadă bogată,
Iisus cu dragostea toată.

Eu vă colind cu sufletul meu!
Nu-mi dați arginți,
nici nu-mi mulțumiți,

Zâmbiți-mi mereu
și fiți fericiți!

Crăciun fericit!

P.S. – era să uit tocmai globul pentru Eddy Cartim, bloggerul ce găzduiește Duzina de cuvinte. Cuvintele de azi au fost: flacara, coronita, stea, brad, verde, cadou, globuri, artificii, cozonac, vin fiert, reni, Mos.

1-glob-deliciu-mic-catel-personalizat-9-300x232La mulți ani, duzinari! Crăciun fericit!

16 thoughts on “Bradul din sufletul meu

Leave a Reply